reklama
M
Melanie
Gość
ja również
najgorsze są początki
a potem...
już sie nawet nie pamięta tych cięższych chwil
najgorsze są początki
a potem...
już sie nawet nie pamięta tych cięższych chwil
aguula
Fanka BB :)
Dzieki. Oby tak bylo. Ale na poczatku zawsze jest trudno.. Trudno zaufac... przynajmniej na poczatku...
Jednak babci - nikt nie zastapi...
Jednak babci - nikt nie zastapi...
M
Melanie
Gość
tak
ja się tu tak mądrze
a niebawem mogę to samo przeżywać
ja się tu tak mądrze
a niebawem mogę to samo przeżywać
aguula
:laugh: :laugh: :laugh:
Ciezkie sa takie momenty...
Szkoda, ze moj rodzinny dom jest oddalony od Gdyni prawie 400 km. Dziadkowie bede daleko...
Wiem, wiem, co powiedza niektore z Was: "niektorzy maja jeszcze dalej..."
Ciezkie sa takie momenty...
Szkoda, ze moj rodzinny dom jest oddalony od Gdyni prawie 400 km. Dziadkowie bede daleko...
Wiem, wiem, co powiedza niektore z Was: "niektorzy maja jeszcze dalej..."
aguula
Niestety, rodzina okrojona w tym regionie Rodzina meza jest z poludnia Polski, moja z centralnej Polski. Tu sa tylko rodzice i siostra mojego meza - ale oni pracuja A siostra ma synka - mlodszego od Dawidka o 3 tygodnie.
reklama
aguula
Mam nadzieje, ze znajde kogos ciekawego.
Nie myslalam nigdy o studentce, bo jakos malo doswiadczona mi sie wydaje... moze to zludne...
Zawsze myslalam zeby byl to ktos starszy. Aczkolwiek w studentce moze byc wiecej zycia i checi do zabaw z dzieckiem.
Sama nie wiem..
A jak Wy myslicie - pozostale Wrzesnioweczki? Studentka czy Pani w wieku 40-50 lat?
Nie myslalam nigdy o studentce, bo jakos malo doswiadczona mi sie wydaje... moze to zludne...
Zawsze myslalam zeby byl to ktos starszy. Aczkolwiek w studentce moze byc wiecej zycia i checi do zabaw z dzieckiem.
Sama nie wiem..
A jak Wy myslicie - pozostale Wrzesnioweczki? Studentka czy Pani w wieku 40-50 lat?
Podziel się: