reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

I tego mi właśnie było trzeba.... Dzięki Joanko jutro jeszcze zobaczę, jak nie dam rady to trudno, pójdę na to zwolnienie.

reklama
Tak zrób, bez tego " zobaczę" musisz być zdrowa dla Maćka anie dla dyrki, która, jeśli człowiek, zrozumie....

No i nie wyżaliłam się :( żalilam się mężowi do bardzo późna, wyłam jak głupia 1,5 godz. Dobrze, ze Kama spała :(

Co się wydarzylo, nie wiem, co... Przyczepila się pi...a jedna o całoksztalt, że dlugo mnie nie było - za długo, że dziecko małe mam i pracuję - jakieś bzdury opowiadala..., ze pracę olewam i teraz tylko o dziecku będę myśleć... :(
Tak było cały dzień... Laziła za mną i gdakała.

tak się złożyło, że dziś nie byłam w pracy, a jutro ide na chwilę, bo jakies śmieszne obchody są...

Dziewczyny, dziękuje za wsparcie :)

Co bym bez Was zrobiła

Kochane jesteście :)

Moniu to jak masz tylko obchody to weź Kamilę i pomachaj jej przed nosem :p
stara panna czy co?
cholera jasna, gdyby nie dzieci, to ona by nie miała gdzie pracować, bo szkoły by nie było! ktoś je musi rodzić!
a urlop macierzyński to Twój przywilej, należał Ci się jak za przeproszeniem koniu ziarno i nic jej do tego!

jesteś na pewno świetną nauczycielką, widzę że traktujesz swoich uczniów jak małych ludzi a nie przedmiot swojej pracy/ bardzo mi się podobało, że wspomniałaś o nich wczoraj, mogłaś tylko o sobie napisać przecież :)/
i niech ta pipa się idzie gonić!
no kochana, glowa do góry, pokaż jej co potrafisz - a właściwie nie jej tylko sobie!
ucałuj Kamilkę! :-*

Beatko, dzięki, kochana :)

Ona nie jest starą panną i ma dziecko...I to mnie najbardziej dziwi...

Ja jej pokażę, ale ona jeszcze o tym nie wie... >:D

Kamilkę ucałuję, ale rano, bo teraz śpi słoneczko moje :) Dziękuję :)

no reczywiście to dziwne... to może ma kompleksy jako matka?
ehh, spróbuj ją olać i tyle, nie jest najwyraźniej warta jakiegokolwiek traktowania ani zawracania sobie głowy jej wyimaginowanymi problemami.

Ty masz swoje małe wielkie szczęscie i nie pozwól, aby jakiś babuchol Ci je mącił :p

trzymam kciuki za Ciebie :-* :-* :-*

hej Moniu
ta dyra to chyba faktycznie jakas niepoukladana zyciowo
co ona zamierzala osiagnac takim gadaniem
to wogole nie jej sprawa, czy ktos ma male dziecko czy nie
ona Cie najwyrazniej dyskryminuje >:D

reklama
Do góry