reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

:laugh: :laugh: :laugh:

powinniśmy założyć nowy wątek pt. "ULŻYJ SOBIE KTO MOŻE" ;)

reklama
Hej ho Moniusia!!!

Jestem, jestem. Byłam dziś u koleżanki z pracy po plan - bo ona jest od układania i posiedziałam pół dnia :laugh:. Maćkiem zajęła się jej córeczka, która zażyczyła sobie takiego braciszka :) Ja mam naprawdę cudowne koleżanki i kolegów w pracy, wcale nie piszę tego bo może czytają :laugh:

A widzę, że tu dyskusja dalej w toku.
I znowu o podglądaczach i podczytywaczach. Zgadzam się, że to jest baaaaardzo wku....jące, ale cóż...

edytka a Macius opanowal sztuke ciagniecia smoka ???
bo wy juz w poniedzialek do robotki bidule, nie ?

baasia pisze:
Aniulka przepraszam ze pytam ale gdzie pracujesz(bo jestem tu pierwszy raz) i jak dajesz rade z dwujka dzieci? zuch dziewczyna z ciebie- naprade podziwiam :)
juz kiedys pisałam w dużej japońskiej firmie produkcyjnej

siwasek pisze:
edytka a Macius opanowal sztuke ciagniecia smoka ???
bo wy juz w poniedzialek do robotki bidule, nie ?

siwasek, nie opanował i już nawet na to nie liczę i nie próbuję. Je łyżeczką kaszkę i zupki, a właściwie to dopiero mu dałam marchewkę i jabłko.
Szkoda, bo miałam nadzieję do 6 miesiąca dawać mu tylko moje mleko ale nie wyszło. trudno.

edytka to moze spróbuj tak ajk ja podac Maciusiowi soczek z butli u nas sie udało i teraz mała ciągnbie butle jak jej cos posmakuje naturlich, poleciala na nuka i pila sok jablkowy z hippa :)

reklama
No własnie nie wiem. Co prawda soku jeszcze mu nie podawałam więc może rzeczywiście spróbuję, ale on na sam widok smoka i butli się krzywi. I nawet mojego mleka z butelki nie chce pić. Wczoraj wylałam 200ml do zlewu...

Do góry