reklama
edyta27
O&M
Hej ho Moniusia!!!
Jestem, jestem. Byłam dziś u koleżanki z pracy po plan - bo ona jest od układania i posiedziałam pół dnia :laugh:. Maćkiem zajęła się jej córeczka, która zażyczyła sobie takiego braciszka Ja mam naprawdę cudowne koleżanki i kolegów w pracy, wcale nie piszę tego bo może czytają :laugh:
A widzę, że tu dyskusja dalej w toku.
I znowu o podglądaczach i podczytywaczach. Zgadzam się, że to jest baaaaardzo wku....jące, ale cóż...
Jestem, jestem. Byłam dziś u koleżanki z pracy po plan - bo ona jest od układania i posiedziałam pół dnia :laugh:. Maćkiem zajęła się jej córeczka, która zażyczyła sobie takiego braciszka Ja mam naprawdę cudowne koleżanki i kolegów w pracy, wcale nie piszę tego bo może czytają :laugh:
A widzę, że tu dyskusja dalej w toku.
I znowu o podglądaczach i podczytywaczach. Zgadzam się, że to jest baaaaardzo wku....jące, ale cóż...
juz kiedys pisałam w dużej japońskiej firmie produkcyjnejbaasia pisze:Aniulka przepraszam ze pytam ale gdzie pracujesz(bo jestem tu pierwszy raz) i jak dajesz rade z dwujka dzieci? zuch dziewczyna z ciebie- naprade podziwiam
edyta27
O&M
siwasek pisze:edytka a Macius opanowal sztuke ciagniecia smoka ???
bo wy juz w poniedzialek do robotki bidule, nie ?
siwasek, nie opanował i już nawet na to nie liczę i nie próbuję. Je łyżeczką kaszkę i zupki, a właściwie to dopiero mu dałam marchewkę i jabłko.
Szkoda, bo miałam nadzieję do 6 miesiąca dawać mu tylko moje mleko ale nie wyszło. trudno.
reklama
Podziel się: