reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy poraz drugi,trzeci...

Ja tez sie zastanawiam nad łózeczkiem, nie chce za bardzo kupowac bo w przyszlosci myslimy nad pietrowym:-) A teraz chyba sprubujemy Macia nauczyc spac na wersalce...zobaczymy jeszcze

reklama
Misia-q, ten listek jest bombowy!!! Sama mysle czy go nie kupic bo Allankowy pokoik jest wlsnie tak "robaczkowo" urzadzony!!! A spi sie pod nim na pewo wspaniale!!!

A jaki kolorek ma Antek w pokoiku???
Pokaz jakies fotki, chetnie poogladam!!
(tak na marginesie, ja jestem aniaczka zdjec! Lubie sama robic i ogladac czyjes)

Kunda i my musimy koniecznie piętrowy, bo mało miejsca, ale na razie za małe dzieci będą :-(

Anineczka
a jaki kolorek ma Antek w pokoju?

KRECIKU faktycznie robaczkowy pokoik i listek będzie w sam raz do pokoju Allanka!

Mój też ma ściany zielone, ale to bardziej taka pistacja, to jeszcze fotka sprzed porodu, więc jeszcze baldachim i wysoko dno łóżeczka było ustawione, ale raczej niewiele się zmieniło, druga strona pokoju teraz będzie zagospodarowana na łóżko dla Wiktorka.

kacik%20malego.jpg

Przytulny pokoik misiu
To Antkowy,w rzeczywistosci wydaje sie ciemniejszy :wściekła/y:
No i to bylo w trakcie umeblowywania,z tym lozkiem nie mielismy co zrobic,tak wiec zostalo i czasami jak Antek w nocy marudzi to spimy przy nim.
Widac tylko kawalek pokoju,ale niemam innego zdjecia na stanie.

Misia , bardzo ladny kacik!!! Podoba mi sie!!! Kolor scian rowniez bo taki cieply!!! Fajniusio!!! A lozko pietrowe to swietne rozwiazanie tylko to juz sprawa przyszlosciowa!!!

Anineczko jezeli jest za ciemny to przemaluj ale na zdjeciach wyglada slicznie i ja bym nic nie ruszala!!! Wedlug mnie Antek ma sliczny "stumilowy lasek"

reklama
Jeju jakie bajkowe sciany ma Antek! Kurde, czemu za ciemny? Bardzo dobrze to wygląda moim zdaniem! :tak:

To są nalepki, czy tapeta w motywy kubusiowe?

Do góry