reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Chcę wam pokazać jak wyglądałam w pierwszych tygodniach ciąży i tak chcę wyglądać już niedługo. Mam nadzieję, że mi sie uda ;D
4104mc.jpg

A taki wyglądałam na dzień przed porodem - 106 kg <jeju, aż nie wierzę że to ja ::) :mad:>
dscf02083hd.jpg

weight.png

reklama
Agnexx czy ten rowerek treningowy coś daje, jeśli tak to na jakie partie mięśni najbardziej działa, bo sama mam zamiar go zakupić a nie wiem czy warto.

Liriel w tym problem że nie wiem czy zniose zimny prysznic,....zdecydowanie wole się gotować w wannie niż mrozić ;)

Polecam rowerek treningowy... naprawdę pomaga w zrzuceniu wagi... przede wszystkim pracują mięśnie nóg, moje bardzo się wysmukliły od kiedy ćwiczę ::). Do tego mięśnie pośladków i brzucha. Warto dokonać takiego zakupu, a poza tym ćwiczysz, kiedy masz czas i ochotę... ;)

Niuńka - szok ale ja mam to sama przed ciążą super figurka maks 65 kg 170 wzrostu a po ciąży teraz 78 a do porodu 98 kg (gdzies tak...) Mnie ludzie na ulicy nie poznawali no ale od dzis dieta i moze akurat...cos schudnę

Agnexx wiem jaki to post hahaha ale dzieki za przywitanie heheheJa tak tylko od czasu do czasu cos napisze zeby nie przeszkadzać za dużo - pozdrawiam

www.martynka1.smyki.pl

Cóż, mnie pierwszy dzień września przywitał rozstrojem żołądka, strułam się czymś....właściwie wiem czym...zapomniałam pomidora sparzyć i mi skórka na żołądku została. Tak więc dzisiaj w sumie nic nie jadłam, bo brzucho bolało, wmusiłam w siebie za to chyba hektolitr wody mineralnej żeby się nie odwodnić. A z łazienki zrobiła mi się biblioteka ;)

a moje wielkie odchudzanie diabli wzieli bo musialam oddac mojego pieska i moja rozpacz zatopilam w slodkim...........

tak za moja psiunia tesknie........dodam ze musielismy Tobiego oddac przez moja mame

no ale schudnac musze bo w styczniu mam stodniowke i chce wygladac oszalamiajaco

musze sie pozbierac po tej stracie..... :(
ja zawsze wszystkie nerwy i smutki zajadalam.....no i tylam,ale nie dlugo do was dolacze,moze jutro?

Lilka pisze:
ja zawsze wszystkie nerwy i smutki zajadalam.....no i tylam,ale nie dlugo do was dolacze,moze jutro?

Ja zawsze miałam ten sam problem. A poza tym często podjadałam po prostu z nudów, bo jak inaczej można nazwać jedzenie, kiedy nie jest się w zasadzie głodnym...

reklama
Wiecie co? Tak właśnie sobie pomyślałam...przecież ja, cholercia, wagi w domu nie mam. Z jednej strony kiepsko, bo nie będę widzieć postępów, z drugiej jednak strony, porażek też nie zobacze ;)

Do góry