reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Hogata dobre to było! :laugh: :laugh: :laugh:

[b]Tuska21[/b] nawet mnie nie denerwuj!!!! Jaki gruby kaszalot?????No jaki gruby kaszalot, pytam?????Prosze natychmiast przestać tak myśleć!!!! No już proszę sie uśmiechnąć!!! Oooooo Widzisz jaka śliczna dziewczyna z Ciebie? Nie trzeba mieć figury modelki, zresztą co to za figura :p,Zeby Slicznie wyglądać. Więc koniec dołów i dąsów, OK??

reklama
Rozmiar 42??? No to rzeczywiście......A co ja mam powiedzieć jak noszę rozmiar 44??????????????

KASZALOT DO POTĘGI ENTEJ JESTEM

No to teraz ja się zdołowałam!! Buuuuuuuu!!!!!!!

no wlasnie - wiec nie jestem sama

ale wiesz co mi tak przykro ze ja taka gruba jestem i nie wiem dlaczego nie moge wkoncu sie zaakceptowac - no bo skoro nie dam rady nci ze soba zrobic to po co sie psychicznie maltretowac - nie wiem

czasem glupio za brzmi alchcialbymmiec lekka anoreksje - taki delikatny przypadek - ehhh ale ja glupiutka jestem myslac tak

zle sie czuje sama ze soba - ze sowim cialem ....

Najlepiej będzie jak nie będziemy za dużo o tym myśleć :laugh: Wiem, że nie jest łatwo,szczególnie jak się idzie do sklepu a tam same małe rozmiary ciuchów. Właśnie! Tez masz ten problem; idziesz kupić jakiś ciuch a tu BĘC nic nie wchodzi? Ja tak mam, najczęściej jak pojedziemy do Nadarzyna. Tam są tak małe rozmiarówki, że po godzinie łażenia jeste wściekła na cały świat. Na siebie nie, bo niby dlaczego? ;D ;D ;D
TRZYMAJ SIĘ TUŚKA!!!!!!!!!!!

oj wy kaszaloty jedne......ja wam dam......a ja spodnie to w rozmiarze 42 kupuje - w biodrach mam 102 cm ....i co....super, nie. Tu ogólnie niby spoko, a ten tyłek mnie rozwala. Ale cóż jakos bedzie. Wiec prosze bardzo nie nazywać sie juz zadnymi kaszalotami...bardzo prosze...oki?

Trzymajcie sie.

Tuska dokładnie wiem co czujesz.....i głowa do góry......;)

tuśka21 pisze:
Buliona - to jestesmy dwa kaszaloty
hahahahhahahahaha ;)

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

raczej trzy....ja też się dopisuje.... :mad:

no i qrde dupa blada....ćwiczyłam...raz ....i dupa ...albo byłam zmęczona...albo coś wypadło...albo...i tak w kółko...o nie dzisaj w końcu muszę...bo narzekać...jest łatwo...ale cała trudność w tym ,żeby coś ze sobą zrobić...cholera,..no jedyne co to nie jem słodyczy i po 18..też staram się jeść ...chocia tyle..

reklama
Wronka cyt. "no jedyne co to nie jem słodyczy i po 18..też staram się jeść ...chocia tyle.." ...dziewczyno tylko? to juz coś, wiekie coś, ja tam gratuluje. A przy małym to widze nabiegasz sie ze cwiczenia masz jakby odbebnione. Powodzenia..i jak tylko bedziesz wolna to cwicz brzuszek....kopniaczek na rozgrzewkę ;)

Do góry