reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

NO no no dziewczynki nie wymiękajcie!!!

ja mam dzisiaj 5 dzień ćwiczeń,jak na razie nieźle mi idzie,myślałam że będzie gorzej ;D
tylko przez pierwsze 2 dni miałam zakwasy na brzuszku...a teraz jest spoko!
Staram się jeść mniej,ale nie wiem czy akurat jem dziennie 1000kcal...aha a najgorzej jest nie jeść po 18...wtedy mam zawsze ochote na coś słodkiego...ale wypijam 2 szklanki wody mineralnej i jakoś przechodzi ;)
Mój chłop powiedział że będzie odchudzać się ze mną i że będzie jadł na obiad to co ja...więc wczoraj zrobiłam rybkę gotowaną na parze i do tego brokuły i marchewka mini też gotowana...oczywiście mąż się skrzywiał bo myślał że będą jeszcze jakieś ziemniaki i ryba będzie smażona w panierce :mad: ale zjadł!!! no i weź tu chłopa zrozum ::) ::)

reklama
tusia..ewcia jest CUDOWNA

MADZIKK najgorzej jest na początku, fajnie ze ci dobrze idzie i jeszcze męża zmobilizowalaś ...gratulacje!!!

a teraz cos do smiechu...

80-latek chce kochać się z żoną.
- ale tylko z prezerwatywą- zaznacza żona.
- przecież w twoim wieku nie grozi ciąża - przekonuje mąż.
- ale salmonella od starych jaj.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hej dziewczyny, co u was? Dawno nie zaglądałam, mam tyyyle innych zajęć, że na forum po prostu nie mam czasu. Jednak potrzebuję waszej rady. Chciałabym zastosować dietę kopenhaską, jednak na przeszkodzie stoi mi brak możliwości ugrillowania mięsa w domu. Nie mam ani grilla, ani specjalnej patelni, mój piekarnik też się do tego nie nadaje. A przecież nie będę wydawać pieniędzy na coś, co mi posłuży przez 13 dni. Czy któraś z was stosowała tą dietę i wie jak można zastąpić grillowane mieso, lub w jaki sposób można je przyrządzić w domowych warunkach?

lepepiej odwiedz sie od tej diety - spytaj sie Madzikk - zreszta ona powyzje napisala co nieco na temat kopenhadzkiej diety ... poczytaj i wtedy podejmij decyzje ...

pozdrawiam

szoker10pb.jpg

ja tez odradzam kopenchandzką chociaz nie stosowałam, ale duzo dziewczyn które tu pisały o tej diecie było negatywnie nastawione. Wiec ja tam wole cwiczenia i jakas rozsadniejsza diete.

A moze tak 6 weidra? co? ja dzisiaj swoje odbebniłam - 18 powtórzeń ;)

Powiem wam, że jestem zdecydowana zastosować dietę kopenhaską, nie przeraża mnie aż tak bardzo, wiem, że byłabym w stanie ją przejść. Jedyny problem stanowi dla mnie właśnie ugrillowanie tego nieszczęsnego mięsa, a z tego co czytałam tej diety trzeba się ściśle trzymać. Wiadomo, każda dieta może na każdego podziałać inaczej, akurat odnośnie tej spotkałam się z niewieloma negatywnymi opiniami, częściej z pozytywnymi. Poza tym jest to dieta opracowana przez lekarzy, a oni chyba nie zalecali by czegoś, co może zrujnować organizm (zwłaszcza, że tą dietę stosuje się u chorych na serce z nadwagą, w celu obniżenia ich wagi przed zabiegiem).

no nie wiem ja jestem jakos sceptycznie do niej nastawiona - takie ilosci kawy dla chorych na serce ??? hmmmno nie wiem nie wiem ...... :-[

wiesz Martyna ale jak ktos chce to zastosowac to i tak sie  go nie odwiedzie ....

ja polecam tylko zrobic morfologie po diecie i wtedy sie okaze co sie dziejej z organizmem

ja to nie pije kawy - porzygalabym  sie od niej na kilometr fuuu fuuuu

Hejka.... ;D

Z przyczyn ode mnie niezależnych....tylko od mojej córci która ostatnio budzi się w nocy i nie chce spać....musiałam przełożyć ćwiczenia...bo nie dawałam rady.....ale w końcu wczoraj udało mi się...a więc zaczęłam...i mam nadzieje,że codziennie bedę ćwiczyć...taki bynajmniej mam cel....i czuje ,że dzięki Wam mi się uda.... ;D

reklama
Liriel przemysl jeszce sparwe tej dity, sa na pewno inne bardziej zdrowe. No ale jesli juz zastosujesz...to podziel sie znami jej efektami i pisz jak przebiega odchudzanie. niesety nie mam pomysłu na to grilowane miesko...

Wronka to na dobry poczatek KOPNIACZEK od hogatki ;) powodzenia!

A ja dzisiaj 18 powtórzeń....wczoraj cwiczyło mi sie super az byłam w szoku ;)

Szkoda tylko ze waga stoi w miejscu...ale zostało mi teraz do zrzucenia sadełko na biodrach i dupce .... a to njtrudniejsze jest ...hmmmm...pewnie teraz to potrwa zanim waga pokaze mniej....no cóz bede cierpliwa.

Do góry