Witajcie,
jestem mama siedzącą w domu i zarabiającą
wykonuje ręcznie biżuterię, przepisuje teksty i współpracuję z firmą FM.
Jest to sposób zarobku dla mam w Polsce jak i za granicą.
Większość krajów Europejskich jaki i USA czy Australia współpracują już z Polską firmą FM
Kilka postów wczesniej jest informacja o tej firmie ale jest tam sporo nieprawdziwych informacji.
Zeby zarabiac wcale nie trzeba zapraszać grona osób i budować sieci.
Można zarabiac oszczędzając co znaczy ze zarabiamy kupując produkty dla siebie po cenie niższej niz w katalogu.
Lub zarbiamy sprzedajac produkty firmy dalej po cenie katalogowej ( marża 43% zostaje w kieszeni).
Np na buteleczce perfum z kolekcji klasycznej sprzedanej klientowi za 33,50 zarabiamy 10 zł.
Sprzedaż nie jest problemem. Ponieważ produkty sa w bardzo przystępnych cenach i bardzo dobrej jakości.
Nie ma obowiazku wykonywania jakiegokolwiek minimum miesięcznego.
Gdy wspólpraca sie znudzi lub przestanie podobać po prostu nie robimy nic i po 12 miesiącach braku aktywności umowa wygasa.
Pomogłam w tej kwestii juz kilku dziewczynom na forum.
Chetnie odpowiem na wszelkie pytania i zostanę wasza liderka
Prosze pytac tutaj przez gg 2833711 lub przez PW
jestem mama siedzącą w domu i zarabiającą
wykonuje ręcznie biżuterię, przepisuje teksty i współpracuję z firmą FM.
Jest to sposób zarobku dla mam w Polsce jak i za granicą.
Większość krajów Europejskich jaki i USA czy Australia współpracują już z Polską firmą FM
Kilka postów wczesniej jest informacja o tej firmie ale jest tam sporo nieprawdziwych informacji.
Zeby zarabiac wcale nie trzeba zapraszać grona osób i budować sieci.
Można zarabiac oszczędzając co znaczy ze zarabiamy kupując produkty dla siebie po cenie niższej niz w katalogu.
Lub zarbiamy sprzedajac produkty firmy dalej po cenie katalogowej ( marża 43% zostaje w kieszeni).
Np na buteleczce perfum z kolekcji klasycznej sprzedanej klientowi za 33,50 zarabiamy 10 zł.
Sprzedaż nie jest problemem. Ponieważ produkty sa w bardzo przystępnych cenach i bardzo dobrej jakości.
Nie ma obowiazku wykonywania jakiegokolwiek minimum miesięcznego.
Gdy wspólpraca sie znudzi lub przestanie podobać po prostu nie robimy nic i po 12 miesiącach braku aktywności umowa wygasa.
Pomogłam w tej kwestii juz kilku dziewczynom na forum.
Chetnie odpowiem na wszelkie pytania i zostanę wasza liderka
Prosze pytac tutaj przez gg 2833711 lub przez PW