R
reklama
R
rysia85
Gość
dobranocka
podwójna październikówka!
Ulisia, ja ten wór 120 litrowy ciuszków (niektóre jeszcze z metkami zupełnie nowe...) dla dzieci w wieku 0-24 m-ce (chłopcy+dziewczynki) oddałam w końcu znajomemu księdzu na wieś, dla biednych rozda w parafii (zawsze tak robimy z naszymi rzeczami). Nie miałabym czasu siedzieć, fotografować, wystawiać...
no,śliczne ,naprawdę,ale ja to musze się opędzać od wszystkich,którzy chcą Amelkę ciuszkami obdarowywac-i tak mam za dużo-od bratowej po jej córeczce,od siostrzenicy M. po jej Zuzi (śmieeszna sprawa,bo Zuzia jest starsza(styczeń),a Amelka jest w sumie jej ciocią) i od "przyjaciela rodziny",czyli kumpla mojego Tomira,który "pośpieszył "się i został tatą.Sami przychodzą i przynoszą...a wszystkie tak śliczne,że nie umiem odmówić.Szkoda, że akurat dziewczęce masz... bo ja chłopięcych pow 74 potrzebuję na gwałt :-)
dziewczyny które mają córeczki - bierzcie! śliczne są! :-)
Przepraszam,że tak się rozpisałam na tym wątku
ulisia
chustomama :)
Ulisia, ja ten wór 120 litrowy ciuszków (niektóre jeszcze z metkami zupełnie nowe...) dla dzieci w wieku 0-24 m-ce (chłopcy+dziewczynki) oddałam w końcu znajomemu księdzu na wieś, dla biednych rozda w parafii (zawsze tak robimy z naszymi rzeczami). Nie miałabym czasu siedzieć, fotografować, wystawiać...
no i bardzo dobrze :-)
ale dziewczyny - trzymajmy się wątku
:-)
jakby ktoś miał za dużo ciuszków dla chłopca powyżej 74 to ja chętnie odkupię coś ładnego :-)
hej... wymienię na większe, na mleko, pieluchy lub gotówkę ubranka po chłopcu rozmiar od 0 do 3 miesięcy. rzeczy są nie zniszczone a częściowo nawet nie używane. szczegółów udziele na pw lub mailu (magdalena_zagaja@onet.pl). osoby zainteresowane proszę o kontakt... w ten sposób możecie mi też bardzo pomóc...
[/url]
R
rysia85
Gość
Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to mam prostownice Łucznik AT-2000L(użyta tylko kilka razy). Oddam ją tylko za cene przesyłki:-)
sugar_and_spice
matka Króla
Na sprzedaż ciuszki w rozm. 68, czapeczka rozm. 44, dodatkowo
dwa smoczki Avent z serii z misiem, silikonowe, fabrycznie pakowane, rozm. 3-6 m-cy, cena 12 zł za komplet
dwa smoczki Avent z serii z misiem, silikonowe, fabrycznie pakowane, rozm. 3-6 m-cy, cena 12 zł za komplet
reklama