reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy-mamom: wymienię, oddam, sprzedam, kupię

Cd..
8. P1100567.jpg6-9 mies (7zł)
9.P1100557.jpgcudna sukienka 6-9 mies (15zł)
10.P1100570.jpg4 czapeczki+opasko-chustka (4 zł)
11.P1100555.jpg9-12 mies.(9 zł)
12.P1100568.jpgkurtka niby na 68 (ale moim zdaniem na 74) (12zł)
13.P1100558.jpgspodnie 9-12 mies (9 zł)

reklama
I mam jeszcze kilka dziewczęcych ubranek całkiem nowych:-)
1.P1100565.JPGPrzpiękna sukienka firmy greendog na 24mies.+są do niej jeszcze majteczki w taką samą kratkę jak sukienka (30 zł)
2.P1100563.jpgbodo sukieneczka na 12 mies. (20zł)
3.P1100564.jpgbody na 12 mies.(20zł)
4.P1100562.jpgSpodnie greendog+bluzeczka levis na 12mies (30zł)

Szkoda, że akurat dziewczęce masz... bo ja chłopięcych pow 74 potrzebuję na gwałt :-)

dziewczyny które mają córeczki - bierzcie! śliczne są! :-)

Ulisia, ja ten wór 120 litrowy ciuszków (niektóre jeszcze z metkami zupełnie nowe...) dla dzieci w wieku 0-24 m-ce (chłopcy+dziewczynki) oddałam w końcu znajomemu księdzu na wieś, dla biednych rozda w parafii (zawsze tak robimy z naszymi rzeczami). Nie miałabym czasu siedzieć, fotografować, wystawiać...

Szkoda, że akurat dziewczęce masz... bo ja chłopięcych pow 74 potrzebuję na gwałt :-)

dziewczyny które mają córeczki - bierzcie! śliczne są! :-)
no,śliczne ,naprawdę,ale ja to musze się opędzać od wszystkich,którzy chcą Amelkę ciuszkami obdarowywac-i tak mam za dużo:)-od bratowej po jej córeczce,od siostrzenicy M. po jej Zuzi (śmieeszna sprawa,bo Zuzia jest starsza(styczeń),a Amelka jest w sumie jej ciocią;)) i od "przyjaciela rodziny",czyli kumpla mojego Tomira,który "pośpieszył "się i został tatą.Sami przychodzą i przynoszą...a wszystkie tak śliczne,że nie umiem odmówić:).

Przepraszam,że tak się rozpisałam na tym wątku:)

Ulisia, ja ten wór 120 litrowy ciuszków (niektóre jeszcze z metkami zupełnie nowe...) dla dzieci w wieku 0-24 m-ce (chłopcy+dziewczynki) oddałam w końcu znajomemu księdzu na wieś, dla biednych rozda w parafii (zawsze tak robimy z naszymi rzeczami). Nie miałabym czasu siedzieć, fotografować, wystawiać...

no i bardzo dobrze :-)

ale dziewczyny - trzymajmy się wątku
:-)

jakby ktoś miał za dużo ciuszków dla chłopca powyżej 74 to ja chętnie odkupię coś ładnego :-)

hej... wymienię na większe, na mleko, pieluchy lub gotówkę ubranka po chłopcu rozmiar od 0 do 3 miesięcy. rzeczy są nie zniszczone a częściowo nawet nie używane. szczegółów udziele na pw lub mailu (magdalena_zagaja@onet.pl). osoby zainteresowane proszę o kontakt... w ten sposób możecie mi też bardzo pomóc...

relgclb1tt12y1h3.png
[/url]

Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to mam prostownice Łucznik AT-2000L(użyta tylko kilka razy). Oddam ją tylko za cene przesyłki:-)

Na sprzedaż ciuszki w rozm. 68, czapeczka rozm. 44, dodatkowo
dwa smoczki Avent z serii z misiem, silikonowe, fabrycznie pakowane, rozm. 3-6 m-cy, cena 12 zł za komplet

reklama
witam. nie wiem czy któraś z was ma dziecko alergika ale jeśli tak to mam do sprzedania nutramigen 1 i bebilon pepti. nie otwarte jeszcze nawet te puszki. co do ceny to napewno się jakoś dogadamy:-)