reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy-mamom: wymienię, oddam, sprzedam, kupię

Doris białe rajtki ja mam tylko, że mają nadruk w serduszka. Cóż chrzestna takie kupiła i nie było wyboru:)

reklama
A nam potrzeba - ciuszków na 74 i 80
smoczków do butelki lovi 3m+

za to pozbywamy sie już powoli rozmiaru 68 - jak by któraś z Was czegoś potrzebowała to pytajcie.

Ostatnia edycja:
Mam do sprzedania buciki ala czerwone lakierki. Powód ja kupiłam jedne a rodzice chcieli zrobic niespodzianke i kupili takie same, ten sam kolor i rozmiar. Niestety nie da sie zamienic ani na inny kolor ani rozmiar ani inne buciki. Na zdjeciu sa te uzywane te do sprzedania maja jeszcze metke z cena i wieszaczkiem. Sa bardzo ładne i na wiosne akurat. Sa miekkie i łatwo sie zakładaja bo trzyma je luzna gumeczka
Cena 18,00 zł + koszty przesyłki
Rozmiar 3-6 miesiecy.

A ja mam do sprzedania butelki tommee tippee antykolkowe z tą rurką. Używałam tydzień i mój młody takich kolek i ulewań dostał, że myślałam, że osiwieję. Jedna 150ml druga 260ml.

reklama
Mam do sprzedania kilka dziewczęcych ciuszków (używanych)ale w bardzo dobrym stanie. Ceny obok ubranek+ewentualne koszty przesyłki
1. P1100552.JPGNie ma metki ale na moje ok.tak na ok.12 miesięcy (5zł)
2.P1100549.jpg Sukienka Next z czapeczką 3-6miesięcy (10zł)
3.P1100556.JPGteż bez metki (wymiarowo tak na 68) (5zł)
4.P1100548.JPGsuper kurteczka 9-12 miesięcy (10zł)
5.P1100553.jpgDresik na 68 cm (10 zł)
6.P1100550.JPG3-6miesięcy (10 zł)
7.P1100551.jpg68cm (8zł)