reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Ja dzis oszaleje, non stop przy cycu chce byc.. odkladam po uspieniu i budzi sie po 5 min i znowu cyca chce..
I mam zagwozdke bo mam miec jutro impreze urodzinowa i nie wiem czy wszystkiego nie odwolac bo jak ona taki dzieb jak dzis bedzie miala jutro to nie wyjde z sypialni bo bede ja miala non stop przy piersi..

reklama
Quchasia współczuję kochana;* a nie możesz dac mm żeby była najedzona i może niebedzie chciała tak cycusia ciagac i może bedziesz mogła wziąć udział w imprezie czego go zycze;)

Dziewczyny Wy też non stop jesteście glodna? No masakra jakąś zjem posiłek do tego jakieś ciasteczko i zaraz znowu jestem glodna i głodna.... I jadlabym non stop ale zupa rośnie się nie mogę tak jesc:( i bądź tu madry

U mnie też wisi. Zaczęliśmy 7 tydzień i wydaje mi się że to kolejny skok i młody chce więcej mleka. Dostawiam nonstop i ciągle histeria bo nie wystarcza :( musi pobudzić laktacje inaczej sięnie da :/

Gosia no u mnie w de tez jest to mleko ale w pl tez.

quchasia kurcze no dopoki nie sprobujecie mm to nie bd wiedziala jak mala zarraguje. Moze nie bedzie tak zle. A ponoc lepiej wczesniej lekko zapoznac dziecko z mm zeby pozniej smaku nie odrzucilo gdy bedziesz musiala karmic bo np w piersiach juz braknie mleka.

Szkrabek no w koncu cos napisalas. Ale tak szybko jest kolejny skok czy to uzaleznione od dziecka? Gdzie jest dzag? Ona jest znawczynia :D

My bylismy na szybkich zakupach, dzis makaron ryzowy z warzywami i piersia z indyka w sosie slodko kwasnym. Mmm juz mi slinka leci, czekam bo G szykuje w kuchni, a ja karmilam Misiaczka. Kurcze dalam mu tez troche pociumkac z drugiego cycusia bo jeeden mu nie starczyl. Teraz polozylam go na macie i oglada zawieszki A ja mam czas odpisac wam.
Szwagierka ma dzis urodziny, cwierc wiecze :D zawiezlismy jej ulubione jej wino, czekoladki i tulipanki.

W ogole w lidlu byly dzis u mnie ciuszki dla dzieci. Kupilam kilka rzeczy, w tym body bo materialowo je uwielbiam! W pl tez pewnie niebawem beda o ile juz nie ma. Polecam

Ooo takie cuda kupilismy :)

Załączniki

• 1453394439420.jpg
    1453394439420.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 46
Dziewczyny od razu sorki za błędy ale pisze jedną reka bo Laura dzi s cały dzień nie śpi. na rekach troche drzemie, ale jak odkładam to sie budzi. Ratunku!!!! mam dziS dosyć :( Mi tez dzis przyszły nowe ciuszki :D Choc mam zapas już spory to ciagle cos mi w oczy wpada... Mąż sie złości, alre trdno. Moja niunia to ksiezniczka :-D Matka jak kocmołuch, a dziecko wystrojone :cool2:

reklama
Do góry