reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Z kim.nie rozmawiam.to każdy mówi,że pół roku, więc sama nie wiem :-/
Moja sis ma wesele w sierpniu, muszę być jak szprycha, więc Tez chciałabym jak najszybciej zacząć :-)

Naprawde wow? A ja dźwigam fotelik z moim 6kg klocuskiem, podnosiłam i przenosilam z G komode, mam meeeeeeeeeega ciężki wózek i jak znosze z 2 pietra młodego w gondoli to padam, ale kto to zrobi za mnie? :/

Cieszę się, że dołączacie. Wiem, że ciężko z czasem... Ja wczoraj 9-17.30 byłam z młodym w pracy. Po powrocie załączyło się marudzenie, tak, że nawet kąpiel nie pomogła ;)

Dziewczyny ja zaczęłam ćwiczyć po 2 miesiącach, brzuszki, pajacyki,podnoszenia nóg itd. i nic mi nie jest :) no mi nawet gin powiedział, że jak chcę, to już znowu mogę być w ciąży :) Także myślę, ze jak kobieta dobrze się czuje, nic tam nie boli, no to można ćwiczyć :)

Sliwka to jest szok dla mnie że po cc gin Ci pozwolil byc w ciazy. U mnie w DE rok nie mozna zachodzic po porodzie. Ostrzegaja i zalecaja antykoncepcje. No my mielismy zdecydowac sie za zastrzyki anty takie raz na 3 msce zastrzyk. Ale staramy sie uwazac i mam nadzieje ze nie bd musiala brac zadnych antykoncepcji bo w sumie zle to znosze.

reklama
Śliwka ja też w szoku ze tak szybko możesz w ciążę zajść ale widocznie macicia dobrze się zrosla i wszystko jest ok tam:) i nas 2lata najlepiej jak by się nie zaszło w następną ciaze:-p a co do ćwiczeń to też mówię że jak już szwy się zagoily i nie boli to można po mały zacząć ćwiczy byla nie dźwigać :-p

Do góry