reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
dzieki dziewczy :* Oleńkowi już lepiej :)

musze sie Wam pochwalic. od piatku cwicze codziennie Skalpel Ewy Chodakowskiej i wczoraj dodatkowo zrobilam 40 basenów. Co prawda, dzisiaj ledwo sie ruszam, ale nie przeszkodzilo mi to cwiczyc ;)
A jak u Was z powrotem do formy? U mnie wagowo niby jak przed ciaza, a nawet 3 kg mnie, ale brzuch mimo braku rozstepow, nie prezentuje sie dobrze. skora luzna, miesni brak... do wakacji jeszcze troche zostalo, wiec moze ktoras ma ochote dolaczyc sie? w grupie zawsze razniej :)

u mnie tez kiepsko z czasem, tym bardziej, ze jezdze do pracy przynajmniej 2-3 razy w tygodniu...No, ale nie moge zostawic dyplomantow i badan... tym bardziej, ze przez moje perypetie w ciazy mam mnostwo zaleglosci. Ja staram sie cwiczyc w ciagu dnia, jak mlody zasnie, albo wieczorem. Jak mlody wyzdrowieje, a pogoda sie poprawi, mam zamiar jeszcze wplesc dluzsze, szybkie spacery z juniorem, albo pozniej biegac

Katty ja wczoraj rozwinelam mate po raz pierwszy, zrobilam kilka brzuszkow i bylam w szoku jak mi to slabo idzie. Brzuch mam caly w rozstepach i wisi, wiec musze chyba odpalic Chodakowska :D ciezko bylo? :)
I w ogole planujesz robic odstepy w dniach?
Super ze z Olusiem juz lepiej :)

Katty - ja chętnie dołącze. Na razie skalpel 2 ćwiczyłam od czasu do czasu, a głownie chodzę na 5-8 km szybkie spacery. Moge spróbować i skalpel - właśnie brakuje mi trochę dopingu ;)

Domi, a Ty po cesarce nie boisz się już ćwiczyć? Też chciałabym już zacząć.do formy,ale jednak.ciagle się.boje już zacząć, mówią,że po cc powinno się dłużej poczekać z aktywnością fizyczna...hmm!

Zazdroszczę Wam Kochane czasu na ćwiczenia... U mnie wykonanie podstawowych czynności higienicznych nie zawsze możliwe:/ Ale też myślę o Chodakowskiej, jak już mi dzieć pozwoli na chwilę dla siebie...

reklama
No ja dziś na rowerku pojezdzilam 7min:-p i zamierzam brzuszku robić choć oczy już mi się kleja a jutro znajdę jakieś ćwiczenia na yt :-p tylko ciężko się zabrac:-p

Do góry