reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

PaniKovalowa - nic dziwnego, że masz paranoję -przeżyłaś coś okropnego :-( serdecznie współczuję... Trzymam kciuki za kropka w macicy w takim razie :-) trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że się uda! :tak:

reklama
Dziś chyba jest jakiś felerny dzień - dzień bóli hehe :-) w sumie 13-ty...

Dziś w nocy jak co noc obudził mnie pełny pęcherz, ale tym razem brzuch mnie strasznie bolał. Jak wyszłam z wc z pustym pęcherzem nadal mnie bolał, poszłam spać, pomyślałam, że przejdzie. Niestety do teraz mnie boli w okolicach nad kością łonową - i teraz nie wiem, czy to pęcherz (3 dni temu miałam badanie moczu i wyszło wszystko super) czy to macica i coś się dzieje
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
nie muszę wspominać, że po całym dniu bólu (kłujący ból dodam) mam paranoję... w środę mam usg i staram się nie świrować do tego czasu... mam nadzieję, że to nic poważnego i na prawdę mi przejdzie... a już byłam spokojna i zaczynałam się cieszyć tym stanem... :-(

Ja pewnie jak jutro dodzwonie się do ginekologa to wizyta dopiero za tydzień. Według om prawdopodobnie jestem w 5 tygodniu i 6 dniu ciąży. Termin wyliczony z kalkulatora na 16.12.2015, o ile jestem w ciąży... A wy w którym tygodniu jesteście? ;)

Rozumiem ze beta ok.
U mnie dzis na zmianezduszno i zimno. w biedronce kasjerka spanikowala ze jej zemdleje a poza tym i mdlosciami w dlugiej trasie zero objawow poki co.

reklama
Nie wiem czy ten wynik jest OK bo kompletnie się na tym nie znam. Ale cieszę się, że potwierdza ciążę. Lekarz powinien dziś zostawić opis:-)
Mi chyba mdłości dochodzą powoli. Może to głupie, ale pomimo tego, że nie jest to przyjemne, to cieszę się jak wariat :-)

Do góry