reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Szkrabek z tym dochodzeniem po to też prawda co piszesz, ja sie obawiam ale z innej strony, sn to nie dla mnie.
Z lekow to clexane i luteine mam nadal.

reklama
Zozzolka nic mi nie puchnie nie mam obrzekow.
Kurcze na jednym cisnieniomierzu mam np 107/76 a za chwile na drugim nadgarstkowym 128/80, ale to przeciez tez nie jest zle cisnienie.njuz sama nie wiem.
Biore te leki ale nie 3 x jak mowil gin tylko 2.

Ja sie boje i naturalnego porodu i cc, ale zebym wiedziala ze drugi bedzie taki jak pierwszy to ide z marszu i rodze. Szczerze to sam porod 3 parcia nic mnie nie bolalo..ale wiem ze kazdy jest inny. A cc jak bedzie konieczna to jaki mamy wybor, zaden. Zobaczymy obysmy wszystkie mialy szczesliwe rozwiazania:-)

Szkrabek nie mam dlatego bule 100% za nią, tylko w ciazy mam brac bo trochę poniżej normy mi wyszky wyniki.

Betix te nadgarstkowe niebardzo są z tego co słyszałam, lepiej taki lokciowy czy ja on sie tam nazywa, ja kupiłam w medycznym sporo kosztuje, ale dobrze mierzy.

Hej dziewczyny.
Czytam Was cały czas ale teraz miałam bardzo trudne dni. Brzuch bardzo mi się stawiał. Byłam u gina. Szyjka się skraca. Lezec lezec i jeszcze raz lezec. Jak to zrobić jak w domu 5 latek, pies i mąż ? ;-) ale poustawiałam moich chłopców i więcej wypoczywam.
Pokoiki Tymka i franka pomalowane. Ciuszki 56-62 wszystkie wyprane i schowane w kartonach.
Dziewczyny jak wstajecie z lozka macie zawsze twardy brzuch? Już szczerze mówiąc chciałabym grudzień :-(
Co do porodów SC czy CC . ja wolę jednak SN. Tak rodzilam pierwszego i pomimo bolo potem szybciej doszlam do siebie.
Betix nadgarstkowe cisnieniomierze dają bardzo różne wyniki. Łokciowe są lepsze. :-)

o kurcze zozzolka - to współczuję Ci, ze clexane musisz brać i jeszcze na 100% :baffled: oj, to musi boleć finanowo... ale czego ise nie robi dla malca - coś o tym wiem co całej procedurze :rolleyes2:

Piguła- ale niefajne wieści u Ciebie. Mi się już brzuch nie stawia - choć miałam taki epizod, ale szyjka długa, nie drgnęła na szczęście. Rano brzuch miękki - tylko jak się już zmęcze mocno i plecy bolą to mam twardy też brzuch i muszę odpocząć. Ale po leżakowaniu przechodzi.
Trzymaj się - najważniejsze by przetrzymać spieszącego się malucha jak najdłużej w brzuchu.
W którym jestes teraz tygodniu? Oby do 37 - a to na pewno już niedługo :-)

Hey dziewczyny ale naskroblayscie:-)
Ja bede miala cc i nie bo je sie pierwszy tez mialam cc chociaz lezalam z skurczami z krzyza ale pozniej i tak zrobili cc wiec teraz odrazu bede miala po pierwszej kilka dni dochodzilam do siebie ale niebylo az tak zle blizna tez nie duza a z czasem malo ja widac:rofl2:
Pigula to lez i odpoczywaj jak najwiecej:-)
Betix nadgarstkowy daje zle wyniki z tego co wiem wiec lepszy jest ten ramienny:-)
U mnie wszystko wporzadku zgaga mniej meczy ale do konca jeszcze nie przeszla :eek: a dzis zamierzam na zakupy jechac musze Mai kupic kurtke ciepla czapke szalik i rekawiczki maz niebawem z pracy wraca i jade wiec musze zaraz posprzatac sniadanko zjesc i sie uszykowac:-)
Tak ze milego dnia kobitki :-):-)
1usa8u697dldaz22.png

f2w33e3kj54qow6s.png

Pigula a buerzesz cos na te skurcze? Mi twardnieje brzuch ale nie przy wstawaniu, tylko czasem w ciagu dnia.

Szkrabek sporo kasy wydałam na leczenie to sam ckexan teraz to nic.

reklama
Do góry