reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
U mnie nadal na minusie. Ale pewnie niebawem sie to zmieni
Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699638
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699638
Załączniki
Ja od pierwszej wizyty w 8. tygodniu jestem jakiś 3,5 kilo na plusie. Chyba kilo w piersi poszło Masakra
A co takiego pani Olusia zrobiła? Trzeba by zerknąć na kwietniowy wątek...
Melisska, mnie to się wydaje, że jak na tym etapie nie do końca da się pewnie rozpoznać płeć, to siedzi w brzuchu dziewczynka. Tak na 80% ;-)
A co takiego pani Olusia zrobiła? Trzeba by zerknąć na kwietniowy wątek...
Melisska, mnie to się wydaje, że jak na tym etapie nie do końca da się pewnie rozpoznać płeć, to siedzi w brzuchu dziewczynka. Tak na 80% ;-)
Ostatnia edycja:
ZuzaJu po pewnym czadie tworzone sa eatki zamkniete, udostepniane zdjecia i bardziej prywatne wiadomości. Zdjecia dziewczyna moze zmienic bo skoro wkreca ze ma dzieci to kradnie cudze fotki. O tyle sa trole denerwujace ze zwykle zmyslaja jakies traumatyczne przejscia rodzinne lub ciazowo dzieciece...
Dzag z chlopcem tez mozna plci do konca nie poznac
Ja z moja 2ka mialam dopiero na polowkowym rozpoznanie na chlopca.
Dzag z chlopcem tez mozna plci do konca nie poznac
Ja z moja 2ka mialam dopiero na polowkowym rozpoznanie na chlopca.
reklama
AlfaBeta111
Fanka BB :)
Mnie gin. Fajnie pokazala plec. Ustawil sie bobas tak jakby na nas siedzial czyli calkowicie od dolu i mi gin pokazala znak rownosci swiadczacy o dziewczynce. Poten gdy sie odwrocil o 180 stopni czyli widzialan go z gory od czubka glowy to widac bylo cos pomiedzy nogami i gin mi mowi ze to mogloby swiadczyc o chlopcu bo cos wystaje. Jednak jest sklonna stwierdzic ze to dziewczynka.