Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Elfiko, ja to mysle, ze dziecko nie wie tego czy mleko malo kaloryczne czy nie. Ostatecznie jak sie nie naje to bedzie chcialo wiecej i czesciej. Wazne tez zeby trzymac dzidzie przy piersi troszke dluzej jak nie je intensywnie, zeby dotrwala do tego mleka koncowego, ktore wlasnie jest tluste i bardzo kaloryczne dzieki ktorym dzieci przybieraja. Moze tez problem jest w tym, ze latwiejjej z butelki i juz sie nie chce meczyc zeby ciagnac do konca z piersi? No nie wiem, ale napewno to nie wina mleka Twojego. A probowalas roznych pozycji? Spod pachy np? Moje dziecko tez sie czaem prezy przy karmieniu i je przez to niespokojnie. Staram sie go odbic, ale nie raz jak pisala Gazelaczek problem (powietrz) jest juz w jelitkach i na to sie nei poradzi.
Tak czy siak, nie jestes wyrodna matka i jakakolowiek decyzje podejmiesz to bedzie dobra
A nocne karmienia pisza, ze najlepsze, tak, ze ciesz sie, ze mala w nocy chce cycac.
Tak czy siak, nie jestes wyrodna matka i jakakolowiek decyzje podejmiesz to bedzie dobra
A nocne karmienia pisza, ze najlepsze, tak, ze ciesz sie, ze mala w nocy chce cycac.