reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy aniołków którym przestało bić serduszko..

reklama
Rozwiązanie
7tc widać serduszko. Zarodek troszkę za mały ale tylko o 5 dni więc nie kazali mi się tym martwić. Mialam różowe plamienia i brązowe. 8tc plamienia ustały i ustały dolegliwości ciążowe. Czulam sie pusta w środku i jakbym nie miala tam dziecka. Potem badanie usg w tym samym tygodniu i brak bicia serca. To była moja pierwsza ciąża. Wymarzona i wyczekiwana. Ciągle płaczę i pytam jak to mogło się stać :(
przykro mi...
W 9 tygodniu. W 10 miałam zabieg. Serduszko biło w 8 tygodniu ale zbyt wolno i maluszek był zbyt mały na 8 tc. A mi z dnia na dzień minęły objawy ciąży. Czułam, że to koniec. Czas leczy rany ale pamiętać zawsze będziemy[emoji173]

reklama
W 9 tygodniu. W 10 miałam zabieg. Serduszko biło w 8 tygodniu ale zbyt wolno i maluszek był zbyt mały na 8 tc. A mi z dnia na dzień minęły objawy ciąży. Czułam, że to koniec. Czas leczy rany ale pamiętać zawsze będziemy[emoji173]
Byłyśmy razem na listopadowkach;-) tylko miałam iinny Nick

Witaj. Przypomnisz mi się? Jak Twój maluszek?? Kiedy to zleciało. Dopiero byłyśmy na listopadowkach 2017 a niedlugo pojawia sie listopadowe mamy 2019.[emoji4]
Nasza malutka rośnie jak na drożdżach próbujemy się od piersi odstawić ale walka jest ciężka. Zapomniałam haseł i musiałam nowe konto zrobić niestety

Nasza malutka rośnie jak na drożdżach próbujemy się od piersi odstawić ale walka jest ciężka. Zapomniałam haseł i musiałam nowe konto zrobić niestety
Pamiętam Was[emoji4]. Kojarze, że miałaś ciążę z przygodami. Ja też odstawiam Emilke od piersi. W dzień już nie dostaje cycusia. Niestety noce- ciężka sprawa. Teraz jeszcze się pochorowala więc akcja odstawienie nocne wstrzymana[emoji6].
Na pewno dacie radę. Obie. Dzieci się szybko przyzwyczajaja do nowych sytuacji. Trzymam za Was kciuki. Pozdrawiamy Was z Emilka[emoji4]

Pamiętam Was[emoji4]. Kojarze, że miałaś ciążę z przygodami. Ja też odstawiam Emilke od piersi. W dzień już nie dostaje cycusia. Niestety noce- ciężka sprawa. Teraz jeszcze się pochorowala więc akcja odstawienie nocne wstrzymana[emoji6].
Na pewno dacie radę. Obie. Dzieci się szybko przyzwyczajaja do nowych sytuacji. Trzymam za Was kciuki. Pozdrawiamy Was z Emilka[emoji4]
Dokładnie to my;-) super że w dzień już się nie karmicieja tego nie umiem wyegzekwować; -/ u nas właśnie tak jest ze jest próba odstawienia i zaraz jest albo chora albo jakieś sczepienie albo 100 innych rzeczy ale jesteśmy na dobrej drodze

Dokładnie to my;-) super że w dzień już się nie karmicieja tego nie umiem wyegzekwować; -/ u nas właśnie tak jest ze jest próba odstawienia i zaraz jest albo chora albo jakieś sczepienie albo 100 innych rzeczy ale jesteśmy na dobrej drodze
U Nas też zawsze coś. Ale ja chcę pójść do pracy więc jestem zdeterminowana[emoji6] . Ty z jakiego powodu chcesz odstawić Marcelinke?
My się dużo przytulalysmy (żeby łagodniej przez to przeszła) ale początki były baaaardzo trudne.

Od kiedy się odstawiacie?? My od około 3 tygodni z przerwami oczywiście[emoji6].

reklama
Do góry