reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
Dawno mnie nie było u was...aż wstyd

Cześć dziewczyny do mnie @ przyszła i tak mi dała popalić ,że szok, ale już byłam w aptece po pigułki na ból i przeszło tylko cykl krótki strasznie bo 25 dni tylko...
kochana ja dostałam @ i jeszcze walczyłam z rota, w szpitalu wylądowałam :-(
dziś dostałam wypis
jestem w domku.

Pozdrawiam ciepło. Grypa precz!

hej dziewczynki

ja zabiegana strasznie, praca_>dom_> dziecko_>obowiązki_> sen_> praca.. i tak w kółko.. teraz dni uciekaja mi okropnie..

od jakiegoś czasu (2 tygodni)mam kiepski czas z moim P i jak tak dalej będzie, to raczej starań o dziecko nie będzie:no: poza tym on ostatnio (3 tyg temu)stwierdziłm ze boi się kolejnego dziecka, bo nei wie czy jesteśmy w stanie podołać finansowo, zatem mało optymistycznie a ja..no cóż..obecnie nic nie zakładam.. cieszę się z mojego synka i tyle..

mało to optymistyczne, ale jakoś kiepsko mi a pogoda nie pomaga niestety..
całuski kochane

PS. co u MeKlaudi? odezwij się szkrabie!!

Konwalianka przykro mi bardzo z powodu takiej decyzji ale macie jeszcze czas więc może nie wszystko stracone,jak nie teraz to później może mąż zmieni zdanie lecz mimo wszystko zostań z nami :tak:
3maj się i zwolnij troszkę :-)
Pozdrawiam

U mnie ok,ciężka a raczej pracowita sobota za mną :dry:
Zamówiłam sobie torbę do pracy,ciekawa jestem czy będzie ok no i czekam do zakończenia aukcji bo meble sprzedajemy ehhh

A co u reszty?

Witam..
Oj dawno mnie tu nie było, ale jakieś cieżkie dni mam.. Często łapią mnie doły i zadaje pytanie po co nam się to przytrafiło bo nie damy sobie rady:( R szuka nowej pracy i lipa, mysli o wyjeżdzie za granice do pracy.,
Ja teraz przeziębiona gorączka, kaszel i złe samopoczucie, nie mam na nic siły..
Zaczełam już 10 tydz..
Marcel chodzi do przedszkola więc do 15 jesteśmy sami z Tymkiem on się grzecznie bawi a mi się nic nie chce..
Pozdrawiam wszystkie..

Me Klaudia, zawsze wydaje się, że jest naprawdę źle a później okazuje się, że nie było najgorzej.. wiem, że dacie radę.. Nie smuć się, myśl optymistycznie, ciesz się z tego co masz..czyli męża, wspaniałe dzieci i kolejnego bąbelka w drodze..
A jak się czujesz? Pytam o stronę nie psychiczną, bo widzę, ze kiepsko a o stronę fizyczną? Tulę cię i wysyłam pozytywne fluidy:tak:

agnieszka, narazie plany zostają planami a jak będzie się okaże.. właśnie dzisiaj dostałam @ i zadziwiające jest to, że 2 lata temu także miałam w tym kresie @ i był to ostatni przed zajściem w ciążę.. hehe

Miłej niedzieli

Czesc babeczki!

Klaudia - duzo zdroweczka!!! Mam nadzieje, ze dolki szybko sobie pojda, a Wy odzyskacie radosc z ciazy!

Konwalianka
- przykro mi, kochana, ale mam nadzieje, ze to przejsciowe! Jeszcze nie wszystko stracone, moze trzeba Wam troszke czasu.

Kinga - zdrowka zycze!

U nas OK. :-) Za to pogoda okropna - totalna jesien! Ale dajemy rade! :tak:
Buziaki!

Konwalianka powiedz mi kochana ile mniej wiecej zapłaciliście za okulary Tymka i jakie on ma oprawki i szkła?? Ja mam wizyte u okulisty z Marcelem w czwartek i chyba bedą potrzebne okulary bo on ciągle tymi oczami mruga jak ogląda bajke i jestem ciekawa ile mnie to mniej wiecej wyniesie..

reklama
MeKlaudia, niemało.. okulary fisher price - oprawki 320zł + 150zł szkła.. Tyle, że szkła były w "promocji" i za całość wyszło nas 390zł.. ale można kupić używane okularki i tylko szkła dokupić, ja następnym razem tak zrobie, gdy te już będą za małe.. Nasze oprawki są z takiego tworzywa, że nie potłuką się ani nic, na specjalnych gumach, ale Twój Marcelek już duży chłopak więc może on mniej udziwnione by potrzebował a wtedy pewnie i tańsze..

Do góry