reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
Hello!

Agnieszka - spoko, watek sie rozkreci za kilka miesiecy. ;-) Zdrowko niestety zle, nadal jestem chora i leze, ile moge... :-( Dzieki za troske! ;-)

Pozdrawiam!

Hello!

Ja dzis jak zombie - nocka masakra! :szok: Ale kawki 3 zaliczone i jakims cudem zdolalam wypucowac caluska chate oraz poprzestawiac w salonie, a teraz projektuje nasza kuchnie, ktora bedzie remontowac juz niedlugo!!! Jupiiii! :-):-):-) Uwielbiam kwestie wnetrz, dekoracji, planowania... :happy:

Agnieszka - ja uwielbiam pazdziernik, padac tez moze, ale wczoraj jakos tak depresyjnie bylo... Dzis juz lepiej! :tak: U nas pewnie tez juz Swieta Swieta w centrach handlowych... :zawstydzona/y: Dawno nie bylam na zakupach innych niz spozywka, ale spodziewam sie, ze juz Swieta pelna para!

Witam piątkowo :-)

U mnie dużo się ostatnio dzieje,czasami nie ogarniam heh...
Zimno na dworze,włączyłam ogrzewanie bo nie ma na co czekać,jakby nie było październik już mamy.
Postanowiliśmy z mężem że w sobotę jedziemy na jesienno-zimowe zakupy
biggrin.gif

Poza tym rocznica ślubu nam się zbliża wielkimi krokami więc jedziemy sobie prezenty także kupić
happy.gif

W pracy szał,praca wrze!

Mary Ja uwielbiam święta bożego narodzenia,klimat świąteczny i ubieranie choinki i zawsze jak tylko kończą się wakacje to z niecierpliwością oczekuję świąt:)Nawet już wiem kiedy choinkę ubierzemy (8go grudnia)poważnie :tak:

Hej hej!

Milego weekendu wlatuje zyczyc! Ale tu ciiiisza... ;-)

Agnieszka - tez uwielbiam Swieta i nie bede narzekac na te hece w sklepach, choc przyznam, ze wrzesien to ciut wczesnie... :-D

Hej:-),
ja też na chwilkę póki co... u nas chłodnawo, ale na szczęście słonecznie, tylko na dziś zapowiadali wiatry :sorry2::eek:, ja się byczę w ten weekend, @ mnie dopadła, i mnie wszystko boli:dry:
miłego wieczorku

reklama
Witam...
Jeszcze kilka tygodni temu byłam pewna że i ja tu dołączę, ale jak ja sobie coś zaplanuję to musi się coś wydarzyć... Pracy chyba nie będę miała, przez co plany i marzenia (i ogromna potrzeba) dotyczącego drugiego dziecka muszą zniknąć :( Przekładamy swoje plany już któryś raz, a mnie coś trafia, bo Nela coraz starsza, a fajnie jakby miała rodzeństwo. Co za czasy żeby dziecko przeliczać na pieniądze? :(

Do góry