reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

reklama
Agnieszko - no nie czuję się ze sobą dobrze kiedyś ważyłam 58 kg i było ok i nie tyłam , a po chorobie na lekach i z chorobą tarczycy utyłam do 72 potem schudłam do 65 i już dawno się nie ważyłam ,ale czas to zrobić.

No ostatnio jak byłam na dietce to jadłam 5 razy na dzień małe posiłki i pomogło ,chociaż miałam trudno zwłaszcza jak pojechałam do teściowej która nie ukrywajmy ma niski wzrost i wagę 80kg i je dobrze ,że tak powiem i ja sobie robiłam zawsze kanapki z warzywami u niej o matko ile ja się nasłuchałam ,że głodna będę ,że mam zjeść kiełbasę więc ja jej tłumaczę ,mamo ,ale na noc nie jem kiełbasy ,na co ona ,że mam jeść bo inaczej głodna będę ,a całą noc przecież nie będę jadła :szok: i jak pomyślę ,że mam tam jechać i znowu powiedzieć ,że mam dietkę to aż mnie skręca.

Dziękuję za dobre słowo , wiem ,że muszę odmawiać i odmawiam ,ale przy niej się nie da bo ona będzie chciała i tak na swoim postawić i to jest najbardziej wkurzające mówię grzecznie nie pomaga to może powinnam ostrzej się odezwać.

To ją opiernicz Kobietka powiedz że chcesz diety bo nie chcesz wygladać tak jak ona i może się odczepi kobieta.
Nie martw się.Buziaki:)

Uciekam na miasto prezent urodzinowy kupić dla sobotniego solenizanta 2 latka a potem do pracy takze miłego dnia:)

Hej Laseczki!

Pare dni nie zagladalam bo pogoda dopisywala i caly czas w plenerze :)) teraz pogoda juz nie za fajna i na dodatek dziecko mi sie 'zepsulo' :-( w nocy pobudki co godzine i placz wiec chodze jak neptyk, bo kawy za bardzo pic nie moge:-( wiec pocieszam sie inka:-D

Agnieszka gdzie na urlop sie wybierasz? Widzialam masz nowego suwaczka:tak::tak:

Kobietka i jak tam waga? Ja sie zalamalam jak weszlam w Niedziele i zobaczylam 60 kg (przez ciaza wazylam 50 bo ja krasnal jestem) wiec od poniedzialku koniec ze slodyczami i jedzeniem po 18.00, przeprosilam sie z parowarem i mam nadzieje, ze to przyniesie jakies rezultaty.

Bede teraz czesciej zagladac:tak::tak: Milego dnia wszystkim!

reklama
Emilia- współczuję no cóż jak nic innego nie można tylko inkę to zapijaj.Ano ważę teraz 66 o jeju utyłam tylko 1kg a bałam się ,że ze 3 , no ,ale po @ waga spadnie o pół kg mniej więcej bo teraz to woda w organizmie się zbiera.

Do góry