reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Hej,
jak tam? Co nowego? Jak nasze staraczki - przyszłe mamy? MeKlaudia? Który to już u Ciebie tydzień? Znasz już płeć?

Mary, jak tam po imprezce? Chwal nam się co i jak...

pozdrawiam

reklama
Hej,
jak tam? Co nowego? Jak nasze staraczki - przyszłe mamy? MeKlaudia? Który to już u Ciebie tydzień? Znasz już płeć?

Mary, jak tam po imprezce? Chwal nam się co i jak...

pozdrawiam

U mnie to już 18 tydzien:) Płci nie znamy lekarz na ostatnim usg przyblizyl na max ale jak powiedziałam że mam dwóch chlopców w domu to powiedzialże mi teraz nie powie bo nie jest pewien..

Klaudia, a czemu nie masz trzeciego suwaczka? Wstaw sobie, to będziemy razem z Tobą odliczać...;-)

no, skoro dr nie był pewien, to może i lepiej... a nastawiacie się koniecznie na dziewuszkę, czy na chłopca?

A ja na razie o 3 dziecku nie myślę... jakoś boję się...:baffled::-(

Czesc babeczki!

Wybaczcie nieobecnosc, ale u mnie strasznie duzo sie dzieje ostatnio, a do tego od 10 dni jestesmy z Mia chore... :-:)-(

Tola - a dziekuje, ze pytasz! Urodzinki Mii udaly sie SUPER! Goscie dopisali, humory tez, a Mia byla tak wesola i energiczna, ze szok! :tak: Bylo naprawde fajnie! :-) No i po raz pierwszy sama robilam tort i wyszedl... super! :-)

Klaudia - fajnie, ze jestes! Spokojnych kolejnych miesiecy!

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia, dziewczynki! Duzo zdrowka i radosci, a w Nowym Roku niech Wam sie spelnia wszystkie Wasze marzenia!!! Dla Was i Waszych malych i duzych najblizszych!

images

Witam, widzę że wy już dobrze się znacie mam nadzieję że nie będzie kłopotu jeśli czasem coś skrobnę;-)Sama z mężem myślę o rodzeństwie dla córki na 2014(a tak się broniłam przed małą różnicą wieku:sorry:ale co tam dwoje do 30-dziechy a potem może jeszcze jedno na odmłodzenie a co:-p)
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny :)
Witam was po bardzo długiej nieobecności
biggrin.gif

Nie zaglądałam bo tyle się u mnie działo i czasu brakowała na komputer.
Od dziś zaczęłam urlop
biggrin.gif
Półtorej tygodnia odpoczynku.Nawet nie pamiętam kiedy miałam tyle wolnego,praca ostatnio pochłaniała mi większość życia ale opłacało się bo między innym spełniło się jedno z naszych największych marzeń a mianowicie kupiliśmy apartament
yes2.gif
dopiero się buduje,wprowadzamy się w lipcu,jestem mega szczęśliwa
happy.gif

Ostatnio także chorowaliśmy.Ja i mąż na antybiotykach,tylko Alan się jakoś trzymał i wytrwał bez wizyty u lekarza i leków.Ogólnie wszystko u mnie ok,trochę zmian ale na lepsze
yes2.gif
Niedługo święta,boże jak ten czas zleciał
eek.gif
My już przygotowani z prezentami.Wigilię wyprawiamy u nas,święta wyjeżdżamy do znajomych,sylwester także poza domem a więc jak widać plan jest
yes2.gif

A co u was?
Zrobię dużą kawę i poczytam was trochę...

Wesołych Świąt dziewczyny, spełnienia marzeń (wiadomo, jakich;-))

Załączniki

• bce150dc-5d29-442e-8d72-88c63a36e068_20121207012021_Zyczenia-swiateczne-na-boze-narodzenie-63.jpg
    bce150dc-5d29-442e-8d72-88c63a36e068_20121207012021_Zyczenia-swiateczne-na-boze-narodzenie-63.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry