reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Hej :-),
wpadam na chwilkę przypomnieć się, że żyję... czasu jak zawsze mało, ale dajemy radę, M dużo pomaga :tak:

tak to szybko zleciało, już mamy listopad,a w styczniu już 2013r i wątek nam pewnie się sporo powiększy

Mary, jak tam? Staranka pełną parą? Mia niedługo ma urodzinki... robicie dużą imprezę?

Jord, jak tam się czujesz?

MeKlaudia, Ty masz jakoś 15 tydzień, jak się czujesz?

Konwalianka, skoro M chce, to nie ma się nad czym zastanawiać:-p;-), przecież tez chciałaś... no chyba, że przy 1 dzieciątku zostaniesz... ja mam podobne myśli, jak Ty, ale co do 3 dziecka. Boję się, że w pieluchach zginę, bo teraz to ciągle żelazko, pranie, zabawki wszędzie porozwalane w tym naszym M1..., na razie się nie nakręcam... zobaczymy, co przyniesie los :tak:

Agnieszka :-)

reklama
Hejka!

Tola - dzieki! Tak, niedlugo roczek! :-) Ale ten czas leci! Wyprawiamy Mii urodzinki 18 listopada i bedzie cala rodzinka oraz chrzestni! :-) Nie moge sie doczekac! :-)

Pozdrawiam cieplo!

Hej kochane,

Mary, faktycznie zleciało.. pamiętam jak dołączyłaś Mia miała chyba 3 m-ce..a może i wcześniej..a teraz proszę.. już niezła pannica, roczniaczka niemal:tak:

Tola, super, że M pomaga.. zabiegana jesteś jak ja widzę.. a myśli, wiesz.. pewnie do kwietnie jeszcze sporo ich będzie:-D Moj lipcowy wątek sie rozpakował, co rusz któraś z dziewczyn chwali się ciążą, więc człowiek dodatkowo się nakręca:rofl2: chciałby wręcz aby czerwiec już był hehe

Konwalianka - nooo, jak zalozylam ten watek, to Mia miala 1,5 miesiaca! Zobacz, jak ten czas leci!!! :-):-)

Klaudia cos nie zaglada... Ciekawe, co u niej...

Witajcie dziewczyny
biggrin.gif

Przepraszam że ostatnio mało jestem z wami ale przestawiłam się na zupełnie inny tryb życia i mało czasu na komputer teraz mam lecz myślę o was cały czas i staram się podczytywać i napisać od czasu do czasu
yes2.gif

Ogólnie wszystko jest super.Zmieniłam wygląd pokoju gościnnego na zupełnie inny niż pisałam wam wcześniej.
Jeśli chodzi o staranka to zdecydowaliśmy z mężem że nie będziemy ustalać jakieś tam daty rozpoczęcia bo tak na prawdę zawsze coś na drodze może stać więc ustaliliśmy że jak będzie to będzie a jak nie to trudno.Jak nie teraz to za rok,dwa czy trzy...Jestem spokojna,zajmuję się teraz Alankiem.Potrzebuje on mnóstwo uwagi bo w szkole nauki co raz to więcej.
Jesień za oknem już na całego,mało wychodzimy z domu bo zimno na dworze ale spędzamy czas ze znajomymi u nas i na wyjazdach u innych.
A ostatniego listopada bawimy się halloweenowo-andrzejkowej imprezie u znajomych
biggrin.gif
Stroje są więc teraz czekamy:)

Pozdrawiam was.
Będę zaglądała w miarę możliwości.Buziaki

Witajcie kochane moje oj dawno mnie nie było :-)
u mnie tak przetwory na zimę porobione , papryczka , grzybki , pomidorki , buraczki i takie tam , ostatnio czas upływał mi na grzybobraniach , spacerkach i odwiedzinach u rodzinki , postanowiłam trochę się zdystansować bo powiem Wam ,że non stop gadałam o starankach i oczekiwaniu na nie ,a przy moim schorzeniu to jednak trzeba się dystansować do wielu spraw więc odetchnęłam od forum i wracam z nową energią do Was taką pozytywną teraz czas zimowy się zbliża więc mam nadzieję ,że upłynie on nam miło na wspólnych pogaduchach i będziemy się tutaj wspierać w oczekiwaniu na cudy narodzin , pozdrawiam Was cieplutko i lecę nadrobić inne wątki buziaki :*

Hej wszystkim!

Pysia
- wielkie dzieki!!! :-):-) Swietujemy z cala rodzina i chrzestnymi w niedziele, ale dzis juz mamy ciacho i wielkie swieto! :-):-)

Kobietka - mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada i bedziecie mogli sie bez problemow starac!

reklama
Hej!

Konwalianka - dziekuje! :-)

U nas masa roboty przed jutrzejsza impreza Mii, wiec przepraszam, ze malo jestem...

Milego weekendu!

Do góry