reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Witajcie poniedziałkowo:)

Carla nie martw się!Ja także plany co do drugiego dziecka przekładałam chyba z 2 lub 3 razy już i nie jestem pewna na 100% czy na 2014 też się uda,życie bywa różne i ciężko się zdecydować mimo iż oboje z mężem bardzo tego chcemy,mąż chyba bardziej niż Ja.Myślę że co będzie to będzie,zdaj się na los i wierz że wszystko ułoży się po Twojej
myśli:)Powodzenia:)

Tola ja samopoczucie?

Weekend spędziłam na zakupach ale i tak wszystkiego nie kupiłam co chciałam i muszę iść jeszcze raz.Mąż ze mną oszaleje :-D a poza tym wprowadzamy z mężem dużą zmianę w naszym życiu :happy::happy:
A co u was?
Miłego poniedziałku dziewczyny:)

reklama
Czesc!

Tola - wspolczuje przyjscia @... :-(

Carla - jeju, przykro mi! Ale moze jeszcze wydarzy sie cos, co pozwoli Wam jednak podjac staranka? Trzymam w kazdym razie kciuki!!! Ale pisz z nami! :tak:

Agnieszka - no to powodzenia, oby sie udalo urodzic maluszka w 2014!

Ja bylam u lekarza, bede miala badanie hormonow za 2 tygodnie i wreszcie moze sie dowiem, co jest grane...

Milego dzionka!

Witajcie dziewczynki.
Nie jestem w stanie nadrobić, miałam odpoczynek na forum i chyba nadal go uskutecznię. Lepiej mi tak. Nie że bez tego wątku, ale ogólnie. Zresztą, życie nas zweryfikowało i pewnie 2014 odszedł w niebyt, bo się nie wprowadzimy do domu. Każdej z Was kibicuję mocno, by Wam plany się udały :)

Witajcie to ja :-)
odżyłam bardzo , byłam trochę na wsi u taty , naprzywoziłam warzyw i kładłam na zimę ,zaniedbałam się trochę i dziś postanowiłam o siebie zadbać , po pierwsze nie poszłam dziś po fajki jak co dzień i nie zamierzam iść po drugie umalowałam się ładnie i czekam na męża ucieszy się ,że nie poszłam dziś po smrody ,jak dziś wytrzymam to jakoś to pójdzie...

Dzien dobry!

Silmiriel - powodzenia, kochana, w Twoich planach! Zagladaj czasem!

Kobietka - powodzenia w rzucaniu palenia! Trzymam kciuki! ;-)

Agnieszka - co u Ciebie?

Gdzie reszta dziewczynek?

wpadam przywitac sie szybko z tymi co mnie pamietaja i z tymi, z ktorymi sie jeszcze nie znam;-)

Silm tez Ci sloneczko kibicuje, by jednak udalo sie wszystko tak ulozyc i byscie byli szczesliwi, pamietac zawsze bede o Tobie wiec wpadaj czasem cos skrobnac

Agnieszka, no kogo tu widze:-D:-p;-)

Mary, niech badania rozwiaza wszystkie watpliwosci :tak:

ja bede sie pojawiac tu i znikac, bo wiadomu, jeszcze troche czasu do rozpoczecia mi zostalo...

:)

pozdrawiam

Livastrid - a Wy bedziecie sie tez starac o szkrabka? ;-) Dzieki! ;-) Tez mam nadzieje, ze po badaniach bede juz wiedziala, na czym stoje.

reklama
Do góry