reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie nowe Mamuśki!!!!!!!!! tyle miałam napisać, ale mi znów wcięło posta i skasowało to co już napisałam...a już dam sobie spokój :p
szykuję się na jutro...pietra jakiegoś dziwnego mam - zobaczymy...
dzisiaj na 18scte kuzyna się odstresowywałam!

reklama
Hej ho,

nadrobiłam wiadomości, ale odpisać już nie potrafię :/ zero koncentracji :(

Witaj nnita :) a jak ma na imię Twoje Maleństwo? :)

Weekend był i się praktycznie zmył... Niech no tylko się Falubaz ozłoci :p Dziecię w sobotę było skołowane, że do żłobka nie poszło i jazdy były, ale dziś już aniołek w nią wstąpił :)
Marttini - powodzenia!!! :-)

hejka
ogladacie flaubaz?? do boju chłopaki! ja nie tylko oglądam bo u mnie to tak słychac jakbym na stadionie była :) fajny pokaz samolotów był, mój synek zachwycony :)

witam i ja nowe mamuśki
moje dziecię cos dziś bunt jakiś i dopiero co zasnęła, a tak to chodzą oboje spać jak w zegarku o 20:30 jest już luz

cosa - ja tez miałam jak kordek, jednym pociągnięciem wyjęła i już
szczęsliwa - ale zdolniacha, jak szybko to się uczą te szkrabiki nasze
nita -a by ten katar szybko sobie poszedł precz :)
ja ciagle sie obawiam aby córcia nie złapała od przedszkolaka kataru ale póki co dzielnie sie trzyma, za to mi siada gardło a dokładnie głos, i znowu nie wiem czy to w wyniku alergii czy przeziebienia ech

ozłociły sie chłopaki - i dobrze :) a Chrystus hehehe super ;)

no niezłe sie zdziwiłam obrotami tym bardziej jak z Oleczką rozmawiałam to mówiłam że mały sie nie odwraca i sie nie spodziewm za szybko -chyba usłyszał i zrobił po swojemu ;)

nita oby katar szybko przeszedł :)

martini....KCIUKI TRZYMAM!!!!

hej,

szczesliwa - to moze i moje dziecko zmotywuj :p

martini - powodzenia dzisiaj

my weekend jednak bez goscia bo sie rozchorowal, ale za to w przyszly weekend podwojni goscie ;) pogoda super takze wypoczeci jestesmy na maxa. poza tym niunia od 3 nocy zasypia o 20 i wstaje o 7 :) tylko musze jej chyba dodatkowy ochraniacz na szczebelki kupic bo dzis reka i noga byly po rugiej stronie lozka ;)

milego dnia lachony

Izuniek moja niunia to mała Jagódka =)
a katar na szczęście już mniejszy =)

dziś czeka nas za to wizyta kontrolna w poradni ortopedycznej - czyli: "hej kolejko koooooooleeeeejkoo" =)

Witajcie:)

nnita - my dzisiaj też na USG bioderek idziemy na Wyszyńskiego:) Chyba się znamy ze Szkoły Rodzenia, ale nie wiem - sugeruję się tylko imieniem córci Twojej.

marttini - trzymam kciuki, żeby wszystko w pracy było ok i żebyś szybko weszła w rolę matki pracującej:)

mysza - a Ty chyba też dziś zaczynasz pracę, czy coś mi się pokićkało?

marzena - skoro gość nie przyjechał, to czemu tak szybko poszliście sobie z pikniku? Zazdroszczę Ci przespanych nocy. Jaśko teraz przestawił się i w nocy je częściej, niż w dzień i w efekcie muszę go karmić co godzinę, półtorej. Czuję się jak na początku macierzyństwa. Na pikniku umówiłam się z położną laktacyjną. Ma mi pomóc naprostować Jacha. Na pocieszenie powiedziała mi, że jak tak często Jasiu je w nocy, to będzie bardziej inteligentny, bo nocne mleko zawiera więcej kwasów tłuszczowych odpowiedzialnych za rozwój mózgu. Staram się przypominać to sobie za każdym razem jak muszę się podnieść w nocy z łóżka:).

Miłego dnia wszystkim:)

reklama
Do góry