reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hejohoł,
Moje nadzieje na spanie do 2 poszły w zapomnienie... 1:10 bodajże, kilka łyków i denat. I tak chyba co 1-2h, już nawet nie pamiętam ile razy wstawałam...

Ja tam idę w chuście - założę body, rajtki, skarpety i bawełniany pajac. Idę do roboty na chwilę a potem chyba jednak do parku skoro taka silna grupa się szykuje ;) Madzioszka - zgarnę Cię po drodze :)

Marzena - znajdź sprzedawcę u którego kupisz większość rzeczy na raz, to przesyłka tylko raz będzie. Wiem, że to niełatwe bo sama szukałam kilka tyg :/ Jak znajdziesz takiego co ma pieluchy też tanio to bierz, może leżeć przecie. Weź na początek pampersy a potem będziesz testować inne.

reklama
Marzena faktycznie zakupy lepiej rozłożyć sobie na raty bo na raz to masakra:-D

Ja też muszę umyć oka, jutro może jak mój pójdzie na spacer z B. to umyję. Nie odpuszczę sobie tego:-D Nie mam też problemu ze smugami:D Myje zwykłą wodą bez chemii i ściągam taką zbieraczką i już mam pomyte;D Szybko, łatwo i idealnie:D

Hahaha ale miałam telefon:D :shocked2: Pani z Aleksandrowa dzwoniła do mnie i chciała mnie jako kucharkę na komunie:D Lol!! Aż tak nie umiem gotować:D Trochę piekę ale mniej. Beata dobrze piecze nie laseczki:>?

Izauniek nie domawia się matce z noworodkiem to prawie jakby w ciąży nadal była:D

Katoryba po drodze do parku czy do roboty:D?

Ostatnia edycja:
Może za wcześnie na takie deklaracje co? Ja jakoś po 12 -12.30 sie wytelepie z domu jak wstanie ta moja gaduła. To nie ide z Tobą jak nie chcesz towarzystwa;p
Jak ją ubrać bodziak z długim i sweterek? nie wyczujesz jaka pogoda... czy bodziak z krótkim i sweterek?

oszty Katoryba już zamieniłaś Hanie na Beatkę ?? biedna ta synowa z Tobą będzie jak co chwile wymieniasz ;)

Madzioszkaa zależy jaki ten sweterek gruby ?? ja do wózka teraz jak było ciepło ubierałam bodziak z krotki, rajtki cieniutkie, spodenki i sweterek albo bluzę, na to kocyk cieniutki i budka od wózka, która ściągnęłam tylko w niedzielę jak było na prawdę gorąco :)

No i niedługo pojawi się kolejny konkurent dla Bola. Także nie ma co wybrzydzać, bo Johny mu wszystkie laski zgarnie:)

Cześć laski:)

U mnie po chińsku, czyli jako tako:). Ja też chciałabym, żeby mój P. pomył okna. Gorzej z jego chęciami.

Miłych spacerków:)

reklama
no i cisza - wszyscy poszli spacerować ;)
też idę, ale tylko w koło domu, dalsze wyprawy ostatnio nie kończą się dobrze, więc lepiej nie szaleć :)

Do góry