reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

haha Mysza mów za siebie:D Marcówki uwielbiają być w ciąży tak bardzo, że już chcą się wypakować. Tyle, że są kulturalne i czekają aż porodówka się odpełni:D Chcemy godnych warunków do rodzenia:d

reklama
nono dziewczyny - toż to zaraz połowa marca będzie:):):):)....jejku ...już mi się udziela ten entuzjazm przed - teraz Wy czekacie na rozpakowanie, potem ...chyba ja....no muszę sprawdzić!!!

Anulka - witamy witamy:):) jak malutka??? jak Ty się czujesz???
Marzenko - z przytulaskami to tak jak dziewczyny piszą....najbezpieczniej się wstrzymać do "po połogu", ale wiadomo, człek wyposzczony to i inne sposoby się znajdą w między czasie:) ja przy karmieniu (przez cały ten czas) miałam problem z suchością niestety - i to na bank wpływ hormonów był, a i przy niewyspaniu i zmęczeniu też nie bardzo chęć była...ale jak już była, to podobnie jak u Vii - jakoś całkowicie bardziej na plus i inaczej niż przed porodem:) nie żeby było źle przed ....no....ale obawiając się, że po porodzie naturalnym raczej można by było się spodziewać, że będzie gorzej, to tu b.miło się zaskoczyłam;);0:);0 hehehe to tak w sferze uzewnętrznień :)
Katorybko - biszkopt już stygnie:) pod krem przyszykowane, jutro przełożenie torcika i dekorowanie;) sama przyjemność:):):)jak będzie gotów dam znać afff kors...a z Bolciem, jeszcze troszkę,,,,mówię Ci tak do 4m-cy - potem będzie coraz lżej.....ściskam ciepło!!!!

co by tu jeszcze...

aaaaaa - chcieliśmy zameldować w końcu Bartucha w ZG - i po prostu nerw nie z tej ziemi, ja nie wiem czy te babsztyle w urzędach "swoją uprzejmość" mają wpisaną w obowiązkach...baba mnie tak zdrzaźniła, że szok;/;/;/ nie ważne, że M ma tutaj zameldowanie, że jest wpisany w akt notarialny mieszkania...nie....musimy jeszcze być oboje, i jeszcze coś tam coś tam - dobrze, że dzisiaj był do 15 w domu;/ ale i tak nie załatwiliśmy wszystkiego.

a co do moejj pracy - to się zobaczy;/ teraz nic nie mogą mi konkretnego odpowiedzieć, bo niestety jak weszłam do sekretariatu od razu dziewczyny do mnie, że jest nowy Prezes;/ ja no OK...ale wszyscy nowi;/ czułam się całkowicie anonimowo - musiałam pogadać w j.niemieckim kim jestem, co tutaj robiłam, na jakim stanowisku, jakie jest moje doświadczenie - pokrótce i niby niezobowiązująco - ale czułam się jak na rozmowie kwalifikacyjnej;/;/;/ zobaczymy,....tylko jakoś taka atmosfera w pracy nerwowa;/;/;/no i stety niestety nie są zadowoleni z osoby, która mnie zastępuje na L4 i na macierzyńskim - przejęła dwa moje projekty i d...a...zawaliła wiele spraw;/ niby na plus dla mnie bo widać różnicę jak ja pracowałam - ale aż boję się myśleć ile spraw będzie do wyprostowania jeśli wrócę. No nic - wyzwania - kobiety - wyzwania - to co misie lubią najbardziej:)

Cześć dziewczyny:)

Co tu dziś tak spokojnie:). Pracowita sobota chyba dzisiaj, że tylko Vii znalazła chwilę na posta. Ja dzisiaj znów sprzątam jak szalona.

Miłego sobotniego wypoczynku:)

;):):):) weekend weekend:) czas odpoczynku - od forum też:):):)
a u nas i pracowicie i spacerowo - ciepełko dzisiaj było, czuć wiosnę ojjj czuć....

Kordek - jejku...Ty już już!!! 2dni do terminu!!!! kibicuję i trzymam kciuki:*

witam weekendowo :)

dzisiaj chłop w pracy a my biedne same :(

miłego dnia Babole :)

I jak tam minęła sobota ? :-) Hania dalej spokojna :-D
Cześć dziewczyny:)

Co tu dziś tak spokojnie:). Pracowita sobota chyba dzisiaj, że tylko Vii znalazła chwilę na posta. Ja dzisiaj znów sprzątam jak szalona.

Miłego sobotniego wypoczynku:)

Ty tak nie szalej :-) Bo znów wylądujesz w szpitalu a przypominam że najpierw marcówki :-D

standardowo nasze forum zamiera na weekend :)
jeszcze taka piękna pogoda, że nic tylko spacerować
pozdrowionka Babeczki

My wczoraj skorzystaliśmy z pogody - prześliczna - dziś ma być podobnie - ale Miśkołaka coś przewiał i już mamy katar i kaszel :-( Dobrze że bez gorączki :-)

;):):):) weekend weekend:) czas odpoczynku - od forum też:):):)
a u nas i pracowicie i spacerowo - ciepełko dzisiaj było, czuć wiosnę ojjj czuć....
Kordek - jejku...Ty już już!!! 2dni do terminu!!!! kibicuję i trzymam kciuki:*

A ja wczoraj spacerek po mieście :-) Zakupy co by nakarmić lodówka :-D I zostały mi dwa tygodnie plus dwa tygodnie i moja córa mam nadzieję znajdzie drogę do wyjścia :-)

Na grupie zostawiłam wiadomość co tam u Madzioszki :-)

Dziewczyny trzeba pomyśleć o jakimś spotkaniu dla marcówek :-D Co by te ich dzieci z brzuszków wygonić :-D Na emri i Katorybę to podziałało :-D

Pozdrawiam

o jej ale pustki...

ciekawe jak tam Bolcio sprawował się w Swoim wielkim dniu ?? :)

i jak tam Madzioszkaa Sobie radzi :)

a pozostałe marcówki się trzymają ??

a ja dzisiaj dostałam okres :( koniec laby :(

o jej ale pustki...

ciekawe jak tam Bolcio sprawował się w Swoim wielkim dniu ?? :)

i jak tam Madzioszkaa Sobie radzi :)

a pozostałe marcówki się trzymają ??

a ja dzisiaj dostałam okres :( koniec laby :(

Hej :-D

Ja jestem ostatnia w kolejce :-D A co do końca laby :-D Plusy karmienia piersią :-) Ja przy Mikim rok karmiłam i a przez ten czas około 11 miesięcy okresu nie miałam :-) Genialna sprawa nie posiadanie okresu przez prawie 2 lata :-D

Pozdrawiam :-)

reklama
no różnie bywa słyszałam, że okres pojawia się i w trakcie karmienia...

chyba zrobimy Hani braciszka ;) znowu rok nie będzie okresu... hehe nie no nie powaliło mnie jeszcze do reszty, to byłoby lekko dziwne, dzieci urodzone praktycznie w tym samym roku przy dobrych wiatrach ;) trudno teraz po prostu będziemy wydawać na pampersy dla Hani i dla mamy ;)

ehh ale najgorsze teraz kilka dni abstynencji ;)

Do góry