ika_virgo
Mama Zosi
Nie będzie Ci ciężko zamienić dom na mieszkanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie to jest moja największą bolączką, mamy pięknie urządzony pokój Małego, do tego 500 m ogródka...ale wiem też że na swoim będzie najlepiejNie będzie Ci ciężko zamienić dom na mieszkanie?
cześć Justynko,zapraszamy:-)cześć dziewczyny,można się przyłączyć?
ach zazdroszcze tego plażowania ja te wakacje w domu spędzamTydzień spędziliśmy nad morzem...na szczęście nie padało i nawet dwa dni plażowania na maxa były :-):-). Drugi tydzień byliśmy w Krakowie i jakoś tak zleciało...
A Ty gdzie planujesz się wczasować?
aż tak łatwo poszło ze smoczkiem to superno masz z czego
my smoczek pożegnaliśmy wraz z kupnem łoża ze zjeżdżalnią
jak tam wakacje?udane?
my zaliczyliśmy nieplanowany weekendzik w Boszkowie,było prawie jak za czasów narzeczeńskich:-)
to wielkie brawa dla małejDoberek :-)
A co tu tak pusto...gdzie się wszyscy podziali?
Nie wiem czy to nie zbyt wcześnie się cieszyć ale Zosia piąty dzień bez smoczka i właśnie zasnęła bez jakiejś wielkiej rozpaczy