reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
kurcze dziewczyny, ale bym sobie pojadła lodów!!! mhhhmmm uwielbiam lody, ale pozwoliłam sobie na nie w sobotę dieta to dieta
ja powoli zmykam
dokończyć sprzatanie bo zaraz Mila wróci z tatą:-)

Z szampana i lodów już pewnie nic nie zostało, a swoją drogą taka rozpusta z samego rana??!;-).
Chętnie się przyłączę i jak tylko podsiądę męża przy kompie to popiszę z wami.

Witam Magdo i ja.:tak::tak:
To fajnie,że jest nas tutaj coraz więcej.

Gosiu mam nadzieję,że rachunku mi nie wystawią.W końcu nie mało zamówiłam:-D:happy:

Magdo Ty masz problem z mężem siedzącym przy kompie,a ja ze swoimi prawie dorosłymi bajtlami.Późny wieczór to moja pora lub poranek kiedy są w szkole.

Dowikla a czemu właściwie kompot ze śliwek ma służyć.Wiele słyszałam o ich właściwościach ale może od Ciebie dowiem się czegoś nowego.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim.
Magda witaj i zapraszamy do pogawędek.
Mężowi powiedz, że jak będzie długo siedział przy kompie to wzrok mu się pogorszy ;-)

Moje dziecko znowu dzisiaj histerię odstawiło... tym razem w ogóle nie chciała iść do przedszkola :-( Ryczała jak ją ubierałam, później się uspokoiła, ale przed przedszkolem stwierdziła, że nie wzięła lalki i znowu ryk... W szatni się uspokoiła, a przed salą znowu ryk :szok: Nie wiem, o co chodzi :no::-( Do tej pory tak chętnie chodziła...

Do góry