reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

witajcie późną nocą. Przepraszam, że Was troszke zaniedbuję tu na otwartym wątku, ale jakoś Mała mnie tak wykończa, że nie mam sił i czasu na nic, ale mimo, ze nic nie piszę to Was podczytuje, więc jestem na bieżąco:-D:happy2:

reklama
dzień dobry w poniedziałkowy poranek:-D
niewyspana -wczoraj po komunii Młody zasnął pięknie ok 19 i wstał już o 3 rano:szok::dry:
ja będę trochę później dzwonić do przedszkola-oby mieli dobre wieści;-)

i dalej cisza?:szok:
no to ja ją przerwę hihi:-D
U nas dzionek zleciał nawet oki. Rano zagoniłam trochę męża do pomocy w pracach domowych. Razem posparzataliśmy, ja ugotowałam obiadek, mąż zabrał córkę trochę do teściów, a ja miałam wkońcu chwilkę dla siebie.
Wrócili ok 16 bo mąz na 3 zmianę do pracy na 17, a ja z Małą od tamtej pory do prawie teraz na dworze.
Pogoda rano była nie najlepsza, ale popołudniu się unormowała:happy2:
Moja córcia jest ostatnio niemożliwa. Nic nie da mi zrobić, więc dlatego tak rzadko się odzywam.:tak:

cześć Gosiu:-D
no mój też wczoraj kąpał małego - ale piżamę mu ubrał:-p
ale to tylko dlatego,że mnie męczą jakieś boleści brzucha ostatnio:sorry2:

dzidzia jeszcze się nie pojawiła narazie pęcherzyk za 2 tygodnie idę znowu do kontroli :tak: mam nadzieje ze już się pomału pojawia mała fasoleczka :sorry2:;-)a termin na 7 stycznia :tak:szkoda że nie poczekałam jeszcze troszkę myślałam że już coś będzie ale trudno szkoda tylko że mój gin tyle kasuje :baffled: ale u niego czuje się najlepiej :zawstydzona/y:

Anna no mój miał kąpać a nie wykąpał małej niby mu zasneła na bajce :-D
mój M jest z 6 stycznia:tak::-D
a co dkapieli to wiesz każde wytłumaczenie jest dobre;-):-D
a umnie chba zaraz zacznie lać
jak mi się nic nie chce...........

ja miałam wczoraj natchnienie na robotę,
poprałam poprasowałam
dziś trochę chatkę ogarnę po obiadku a potem na kręgle:-D

Cześć dziewczyny ... dawno nie zaglądałam ... Ostatnio ciągle w rozjazdach ;p
Wisi nam nad głową chmura od rana ale nic nie kapie z nieba ...
Bruno śpi od 14 .... niech śpi ... mi też się chce spać ... chyba się położę ....
Potem będę musiała odpowadać znów na morze pytań ... hehe

reklama
Do góry