reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

A_rybko ja tam pewnie bym została w domku, u nas też plany weekendowy uległuy zmianie przez chorobę Przema.Ale w sumie jak Twoje dzieciątko nie ma większej gorączki i innych objawów to może nie musicie planów zmienać:sorry:

reklama
Rybko, mój od czasu kiedy do żłobka chodzi też ciągle choruje:wściekła/y:
my mieliśmy pojechać na weekend "gdzieś' bez konkretnego planu byle poza dom,ale Przemo od 2 tyg praktycznie choruje więc też nic nie dopinaliśmy na ostatni guzik:sorry:wypad do znajomych też odpada,ale w razie w mamy ogródek,ale nie wiem czy się zdecyduj ewypuścić Małego z domku

A no tak to własnie jest niestety..Mój nie chodzi do żłobka,a od maleńkosci co chwile cos wyłapuje..I to zeby chociaz mozna to leczyc jakimis łagodniejszymi sposobami a tu co chwile antybiotyk mu przepisują..Ale mam nadzieje z e w koncu z tego wyrosnie..

no to bardzo Ci współczuję kochana, mój do stycznia 2009 nie wiedział co to leki:sorry:a teraz:wściekła/y:
ale od września przedszkole,więc co robić:sorry:
Gosiu podaję rękę, my też będziemy w domku,a co do spacerków to jeszcze zobaczę, dziś ostatni raz antybiotyk, więc może w niedzielę go trochę na ogródek wypuszczę:sorry:jak gorączki nie będzie:sorry:

Witam wszystkich:-):-)
Zajrzałam tu na chwilkę bo trzeba wracać gotować obiad:tak: Dla wszystkich chorych dzieci życzę dużo zdrówka:-):-). Aż żal że w taka ładną pogodę muszą zostawać w domu
a_rybka szczerze mówiąc to ja z moją małą przy takich objawach wychodziłam na dwór (ostatecznością był antybiotyk jak już zaczęła brać to wtedy zostawaliśmy). Teraz prawie nie pamiętam co to są choroby (tfu tfu).Julka bardzo mało chorowała ale starszy syn dał mi "popalić" Przynajmniej co drugi miesiąc antybiotyk. Teraz ma usunięty trzeci migdał i jest spokój. Już 7 miesięcy nie miał nawet kataru.
Naszczęście nie chodzi jeszcze do przedszkola bo jak pomyślę że znów miałby tyle chorować to dziękuję:no: Bratanica nigdy nie chorowała a jak tylko poszła do przedszkola to więcej siedzi w domu niż w przedszkolu.:no:
Dobra wracam do gotowania obiadu póki dzieciaki są z babcią na dworku a póżniej pranie i prasowanie. Może uda mi się jeszcze tu zajrzec.
Miłego dnia.:-):-):-)

Witajcie
Jesli moge to rowniez przyłacze sie do waszego towarzystwa,,,,:-)

Bardzo mi przykro z powodu choroby waszych dzieciaczkow, i oczywscie wsyztskim zycze duzo zdrowczka:)
Pogoda sliczna wiec szkoda w domciu siedziec no ale z chorymi dziecmi to lepiej dmuchac na zimne,,,,

Moze cos o mnie- jestem mama dwoch szkrabow,, Kubus ma prawie 3 latka, urodzil sie w lipcu,, a Julia ma 14 mies,, ja siedze w domu, dorabiajac dorywczo , i w sumie tyle;

mam madzieje ze mnie przyjmnieci,, chociaz pewnie czesto nie bede klikac , bo mieszkam w domku jednorodzinnym i jak sa takie sloneczne dni to siedzimy na ogrodeczku wiec kompa odpalam dopiero wieczorem, ale mysle ze znajde dla was czas, a teraz ide troszke was poznac:-)

ADA 17:-)Witaj:tak::tak::tak:
Jasne ze Cie przyjmiemy:tak::tak::tak::-)

Pogoda cudna wiec my praktycznie stale poza domem:tak:Dzieciaki to uwielbiaja a i ja wole jak szaleja na dworze:tak::tak::tak:

reklama
witajcie babeczki!
melduje się i ja!! co prawda jesteśmy na wsi u mojej mamy, pogoda dopisuje, więc tez non stop na dworku siedzimy! Dzisiaj zrobiliśmy sobie wypad do miasta:-D byliśmy w cyrku, na lodach no i oczywiście na zakupach. Milence atrakcji w każdym razie nie zabrakło:tak::-D

jutro wieczorem wracamy do siebie, a w poniedziałek rano idę do ginekologa tak na wizytę kontrolną, więc w poniedziałek dopiero po południu postaram sie znaleśc chwile dla Was.

witam nowe mamusię a i zdrówka dla maluszków, Mila od września będzie przedszkolakiem no i ciekawe jak u niej będzie z choróbskami, bo narazie odpukac zdrowa jak rybka!!:tak: przeziębienaia to na palcach u reki mozna policzyć;-) no i ze 2 grypy zolądkowe ma za sobą:crazy:

Do góry