reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam , witam, witam!!!

6 i pół godziny niczym niezmąconego snu!!! Mogę powiedzieć, że jestem wyspana:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: (pierwszy raz od 7 i pół miesiąca:-) )

Udanych zakupów dla wszystkich wybierających się na nie.:-)

Karlam- Co do wózków, to myślę, że wszystko zależy od tego kiedy dzidzia przyjdzie na świat i na czym nam najbardziej zależy- przekładanej rączce, czy skrętnych kołach, wentylacji w budce...itp.. Ja ze swojego jestem baaaardzo, baaaaaardzo zadowolona (mam osobno gondolę i spacerówkę) a naczyytałam się tyle negatywnych opii, że szok

reklama
witam kochaniutkie:-)

mokkate - dzisiaj znów dalszy ciag mijania:tak: ale ci zazdrowsze tego wyspania;-) u nas od poniedziałku noc to masakra od 12 w nocy Kuba płacze jak opentany (dziasła na górze czerwone i spóchnięte) i tak praktycznie do rana z przerwami 30 min.:-( :wściekła/y: , dzisiaj lekka poprawa bo o 3 w nocy pierwsza pobudka i potem co godz.:-p Może juz sie kończa nocne koszmary:dry: :tak: Powodzenia dla Dari bo cos piasałaś o jakiś zawodach :dry: :baffled: :confused: :happy:

mandarynka, ewcik - udanych zakupów:tak: pochwalcie sie wieczorkiem co kupiłyście:-)

oliwka - jakoś chyba nie okupujesz od rana kompa, pobudka!!!!!!!:-)

a gdzie reszta Pań:confused: pobudkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

witajcie dziewczynki
kubusiowa jestem poleciałm do sklepu z rana i mam spokój;-):-)
mokate to w koncu jestes wyspana:-)

W nocy to było jakies oberwanie chmury i u was też tak lalo jak z cebra .Widac ze pogoda sie popsu:wściekła/y::wściekła/y:ła:wściekła/y:

KAROLINNA mój mąż nic nie wie .Pewnie by nosem kręcił .
MANDARYNKA nie wiem co będe mieć bo jak się pytałam to było obrucone tyłkiem a potem się nie pytałam . Kupować tega nie będe , chciałam się tylko ciotki zapytać o ten SIMPLEX .
Ja też miałam ciekawą noc . Nie dość że poszłam póżno spać to jeszcze o 3.30 rano steraż porzarna miała akcję pod moim blokiem .Horror :eek: :eek: :wściekła/y: .
Ide na zakupy z mamą ( to tak bardziej w formie spaceru ) :tak:

Mandarynka dzieki za opienie co do wozeczka, ja juz mam taki metlik w glowie, widzialam go i macalam i wlasnie bardzo mi sie spodobal, jedyne czego sie obawiam to tej wagi :-( mieszkam w bloku z winda (mam nadzieje ze nie bedzie sie zbyt czesto psula), dzwiganie to tylko ewentualnie na pol pietro, ale wczoraj moja mama zaczepila jedna mamuske z tym wozkiem i wypytala co o nim sadzi, no i odradzala bardzo bo ponoc taki ciezki ze nawet na spacerze przy zwyklym jego pchaniu mozna sie niemilosiernie zmeczyc :-( no i teraz juz calkiem nie wiem co kupic, Tako byl moim faworytem, teraz jeszcze rozwazam Jędricha i Deltima, ale Deltim jest bardzo chalasliwy (przynajmniej ten co ogladalam), a moze Ktoras z Was ma Deltima? jest chyba dosc lekki okolo 15 kg :-)
Shinue jak ja juz bym chciala byc w 38 tygodniu :-) jak przygotowania do porodu? pewnie jestes przeszczesliwa ze to juz tuz tuz :-)

Cześć dziewczyny!!!

Karolcia śpi, mąż pojechał do sklepu a ja myk na bb :-D . Niedawno była u mnie na chwilkę Basia z Kamilkiem (no i jeszcze z mężusiem i mamą) Kamilek słodziutki, taki malutki :tak: Och kiedy Karolcia taka była... Kupili mu ubranko do chrztu :happy:

Karlam ja mam wózek Deltim, ale zeszłoroczny i teraz chyba już takich nie ma, według mnie ma dwie wady jest za duży i za ciężki, a poza tym same zalety: przekładana rączka, budka z siateczką - na upały, szerokie pompowane koła. Kupiła nam go teściowa, ale gdybym miała kupować nowy wózek i miałabym kasę to kupiłabym inny. Wiesz Basia ma super wózek, nowość, jest naprawdę bardzo fajny Mikado Oxford. Ale w sumie to tylko Basia mogłaby Ci powiedzieć o jego wadach i zaletach, wydaje mi się fajny i w przystępnej cenie :tak: Tu możesz go zobaczyć, ona ma właśnie taki czerwony: ..:: BOBO W

Kurczę nie wiem co z tymi linkami, Karlam wystarczy że wpiszesz w wyszukiwarce MIKADO OXFORD i Ci znajdzie ;-) A ten wózek co ma Mokkate też jest super :tak:

Mokkate to fajnie ze się wyspałaś :-) Ja walczyłam dziś z Karolcią, ok. 23 się obudziła, próbowałam zrobić tak zeby jej nie karmić, dałam smoczek, poprzytulałam ale nie chciała spać więc w końcu skończyło się cycem, ale za to o dziwo później obudziła się przed 4 (czyli jakieś 5 godzin) i znowu próbowałam no ale w końcu ją nakarmiłam, kolejne było o 6. Nie wiem kiedy ja się w końcu wyśpie :eek:

Justyna chyba powinnaś faktycznie iść do lekarza z tym oczkiem.

Karolinna byłam w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania zanim spotkałam się z Mokkate :tak: więc nie miała okazji pokazać mi gdzie mieszkasz. A masz niedaleko domku taki mały placyk zabaw z piaskownicą, huśtawką i takim kolorowym płotkiem:confused: Bo właśnie tam sobie na chwilkę siadłam.

Ewcik świetny portet Filipka :tak: ja też mam portret tyle że siebie :-D ale nie jestem na nim do siebie podobna :no: A Filipek bardzo :tak:

JUSTYNAz okiem to nie przelewki . Lepiej to sprawdzić .:no:
KARLEM przeleci ci to ani nie będziesz wiedziała kiedy :tak:.Nie wiem czy będziesz się starała o zasiłek rodzinny ale jeśli tak ,to radziła bym ci złożyć w skarbówce wnioski o obliczenie dochodu za rok 2005 . Bo oni czasem robią dziwne cyrki :baffled: :eek: . Taki wniosek jest ważny przez 3 miesiące .

EWCIK ktoś w rodzinie ma taki talęt czy zamawiałaś ten obrazek ? Jest super .

Dobra . Obiadek przygotowany , teraz małe prasowanko i koniec na dziś .
Jak się komuś coś nie podoba to niech sam poprawia :dry: .

reklama
Czesc dziewczyny!! Mieszkanko posprzatane teraz troszke czasu na relaks przed komputerem mala poszla wlasnie na spacer z ciacia wiec moge sobie troszke posiedziec.:-) :-)

Do góry