reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ewcik - ciemna ściana na czerwony grefrut a pozostąłe papaja a no w srodku szafy (zabusowana) Jarek pomalowa grefrutem. Bardzo fajnie te kolory wyszły na ścianie teraz do tego jasne dodatki i ekstra:happy:
wózek sprzedaje bo gondola mi duzo miejsca zajmje a apacerówka jest w komplecie no i fotelik pasuje do ramy, zreszta kuba pomału juz wyrasta z tego fotelika więc musimy kupic nowy wózek tez mam obcykany (trzykołowiec bo mi sie super prowadzi) Jane lub casualplay

Ewcik - my juz mamy sprawdzony bobodent kumpela mi poleciła bo ten o którym piszesz to sie niesprawdził

zaraz zmykam myć szafe bo jutro wprowdzka do sypialni ale Kuba zrobi zdziwko:confused: ;-). Przy okazji zrobię czystki z niepotrzebnymi ciuchami i rzeczami :-) :-D

dobrej nocki życze wszystkim

Kubusiowa jak malowalismy sypialnie to zostało nam farby wiec pomalowałam sobie w tym kolorze plastikowe doniczki - ładnie to wygląda

Ok mykam do meza bo nie ma juz @ tralallalalala

DOBRANOC WSZYSTKIM

Mokatka: wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - i jeszcze conajmniej 1000 latek razem!!!!!!!!!

Karolka: ogromne całuski dla Lenci :-)

Basia: cieszę się, że już masz synusia przy sobie. gratulacje!!!!!!!!

my nie mieliśmy prawie 24h prądu, jakiś żul chciał ukraść kabel i go popieściło. Piotrek dalej ma ciężkie noce. jak dziś bedzie kolejna taka, to już chyba do niego nie wstanę w nocy.

Kubusiowa: my zaczynamy sie powoli rozglądać za fotelik 9-18kg. myślimy nag chicco key-1 oraz maxi cosi priori. musimy podjechać do sklepu i przymierzyć do nasej przeogromnej bryczki. a wózek zostaje do wiosny lub lata, gondolka i fotelik bedąleżeć spakowane na szafie.

powklejam trochę zdjęc. jak przejrzałam, to wychodzi mi do wklejenia coś koło 30, ale tak przeginać to nie będę :no: :-)

1004945vs4.jpg

URL][SIZE=1]

ząbal!!!!!!!
URL][SIZE=1]

siedzę pierwszy raz!!!!!!!
URL][SIZE=1]

URL][SIZE=1]

URL][SIZE=1]

URL]

URL]

URL]

URL]

URL]

URL]

URL]

ale tego wyszło, a to nie wszystkie

reklama
Cześć dziewczyny

Ten wózek z Chicco to nie jest tylko gondola, ale też spacerówka. Próbowałam szukać go w necie, ale niestety chyba nie jestem w stanie go poznać, z tego co pamiętam to on jest niebiesko-zółty i ma duże koła, a takich modeli jest sporo. Zresztą za wózek mam dać niby te 1000 pln, ale dostaję jeszcze przewijak, wanienkę, 3 reklamówy ciuszków. A jak już wspominałam, teściowa jakośtam ten wózek zaklepała dla mnie i jest on już umówiony od stycznia, jak zaczęłiśmy starania. Więc raczej głupio byłoby nagle teraz powiedzieć "Bujaj się z tym wózkiem, bo drogi", zresztą, jak rozmawiałyśmy o cenie, to kumpela uparcie twierdzi, że on jest jej warty i śmiało go za tyle sprzeda. Także .... chyba klamka zapadła.

Kubusiowa ... WoW ... czerwony grejpfrut ... gorąca ściana w gorącej sypialni ;-)

Kaśka .... widzę, że wakacje udane, pierwsze siedzenie i ładny ząbal :-) Nawet Kubuś z ekipą wpadli podziwiać :-D

Karolinna .... a jak zrobiłaś sałatkę z krewetkami ?

Mokatte ... Gratkulacje dla twoich ślicznotek, tych sprężynujących i tych piątki znoszących ... a ty się kuruj z tego katarku. A tak z ciekawości ... też chodzisz w masce, jak Karolinna ??

Dziś wymiana okna ..... uuuuuufffff

Do góry