reklama
my po szczepieniu : mała trochę zapłakała ale ogólnie dziarsko to zniosła,jestem z niej dumna najważniejsze że jest zdrowa i pani doktor powiedziała że wcale tak mało nie przybrała(tamta pediatra chyba robiła mnie w konia ) Lena waży 7300 ale niestety nie mierzylismy jej : i dostała na tę wysypkę maść ze sterydami jak przeczytałam ulotkę to aż strach używać podobno to mogło być z tego że to był szok dla organizmu z konserwantów w obiadkach itp mam nadzieję że jak zejdzie to już nie przyjdzie więcej ta okropna wysypka
mokkate tak przyszły tydzień a jak u Ciebie? Daria nie tęskni? a Ty ?
olak widzę że praca Ci służy super wyglądasz a i Kordianek wydoroślał szkoda że nie masz czasu tu zaglądać
stokrotka współczuję migren : no i czekam na te fotki bo nie odpuszczę
iza1 super że u karolci fajnie po szczepieniu! tak trzymać
czarnulka dużo zdrowia dla meża czy to to o czym gadaliśmy w parku ?
mmm heh dzień matki to ja już teraz chcę obchodzić! ;D tylko żeby mąż, ekhm,tzn.Lenka nie zapomniała ;D no i przyszły tydz jak najbardziej pasuje co do pracy to dzwoniłam że nie przyjdę ale podobno jak sie namyślę to mam dzwonić więc chciałabym jeszcze popróbować z Lenką i mężem :
a tak autentycznie wygląda u mnie karmienie Lenki deserkami owocowymi ;D się uśmiałam
mokkate tak przyszły tydzień a jak u Ciebie? Daria nie tęskni? a Ty ?
olak widzę że praca Ci służy super wyglądasz a i Kordianek wydoroślał szkoda że nie masz czasu tu zaglądać
stokrotka współczuję migren : no i czekam na te fotki bo nie odpuszczę
iza1 super że u karolci fajnie po szczepieniu! tak trzymać
czarnulka dużo zdrowia dla meża czy to to o czym gadaliśmy w parku ?
mmm heh dzień matki to ja już teraz chcę obchodzić! ;D tylko żeby mąż, ekhm,tzn.Lenka nie zapomniała ;D no i przyszły tydz jak najbardziej pasuje co do pracy to dzwoniłam że nie przyjdę ale podobno jak sie namyślę to mam dzwonić więc chciałabym jeszcze popróbować z Lenką i mężem :
mmm pisze:i dlatego Cię lubiękarolinna pisze:mmm bo nie dość, że ja jestem słowna dziewczyna to jeszcze niezawodna ;D
a tak autentycznie wygląda u mnie karmienie Lenki deserkami owocowymi ;D się uśmiałam
Witam,
Stokrotka, no prosze, jaki ten swiat jest maly.
Czarnulka, co z Twoim mezem?
Migreny raczej nie mam, a przynajmniej nic oprocz tych okropnych boli glowy od czasu do czasu. Nic mnie nie drazni, nie mam swiatlowstretu itd. Okolary.... mnie zawsze na poaczatku boli glowa, az sie przyzwyczaje, pozniej juz spoko... no ale kto wie...
MMM buziaki dla Grzesia - juz taki duzy...
A my, a raczej ja zaszalalam. Pojechalam do Tesco by kupic pare rzeczy dla siostry, wysylam jej laczke i chciala co nieco i wypatrzylam swietna zabawke dla Soni. Czegos takiego szukalismy na swieta, no i teraz sie trafilo, nie moglam sie powstrzymac i kupilam:
Krzeselko spiewa, wydaje odglosy zwierzatek, swieci sie lampka, liczy, mowi alfabet, leca fajne melodyjki. Sonia jak jej rozlozylam, to sie oderwac nie mogla.... Naszczescier Rafal jak przyszedl z pracy, to nie byl zly, ze znow jej zabawki kupuje... Spodobala mu sie
Pozdrawiam,
Stokrotka, no prosze, jaki ten swiat jest maly.
Czarnulka, co z Twoim mezem?
Migreny raczej nie mam, a przynajmniej nic oprocz tych okropnych boli glowy od czasu do czasu. Nic mnie nie drazni, nie mam swiatlowstretu itd. Okolary.... mnie zawsze na poaczatku boli glowa, az sie przyzwyczaje, pozniej juz spoko... no ale kto wie...
MMM buziaki dla Grzesia - juz taki duzy...
A my, a raczej ja zaszalalam. Pojechalam do Tesco by kupic pare rzeczy dla siostry, wysylam jej laczke i chciala co nieco i wypatrzylam swietna zabawke dla Soni. Czegos takiego szukalismy na swieta, no i teraz sie trafilo, nie moglam sie powstrzymac i kupilam:
Krzeselko spiewa, wydaje odglosy zwierzatek, swieci sie lampka, liczy, mowi alfabet, leca fajne melodyjki. Sonia jak jej rozlozylam, to sie oderwac nie mogla.... Naszczescier Rafal jak przyszedl z pracy, to nie byl zly, ze znow jej zabawki kupuje... Spodobala mu sie
Pozdrawiam,
stokrotka_82
Początkująca w BB
OlaK i mokkate dzięki za miłe przyjęcie do grona ;D
OlaK nie przejmuj się brakiem ząbków kiedyś napewno wyjdą a do chrupków jak widzisz wcale ich nie potrzeba :laugh: :laugh:
Karolinna o fotkach będę pamiętać a co do migren to po ciąży jeszcze jej nie miałam-ale odpukać w niemalowane
sandros nie wiedziałam że w Tesco można kupić coś tak extra dziecku to krzesełko jest superowe ;D szkoda tylko że mój szkrab jest jeszcze na nie za mały chyba się jutro wybiorę do Tesco i napewno je sobie pooglądam :laugh: :laugh:
OlaK nie przejmuj się brakiem ząbków kiedyś napewno wyjdą a do chrupków jak widzisz wcale ich nie potrzeba :laugh: :laugh:
Karolinna o fotkach będę pamiętać a co do migren to po ciąży jeszcze jej nie miałam-ale odpukać w niemalowane
sandros nie wiedziałam że w Tesco można kupić coś tak extra dziecku to krzesełko jest superowe ;D szkoda tylko że mój szkrab jest jeszcze na nie za mały chyba się jutro wybiorę do Tesco i napewno je sobie pooglądam :laugh: :laugh:
stokrotka_82
Początkująca w BB
w końcu mam troszkę czasu więc przesyłam obiecane fotki Juleczki
stokrotka_82
Początkująca w BB
...i jeszcze jedna fotka
stokrotka_82
Początkująca w BB
dzięki iza1 ale widzę że twoja Karolcia to też niezły smykuś :laugh: :laugh:
reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa