reklama
stokrotka_82
Początkująca w BB
Hej Frezyjko!Mieszkam na osiedlu D-napewno wiesz gdzie to jest Ostatnio przebywam u rodziców w Lędzinach więc przez jakiś czas nie będzie mnie w Tychach ale jak wrócę to możemy się wybrać na mały spacerek po parku?? ;D ;D Moja teściowa mieszka na U więc tam też można mnie od czasu do czasu spotkać :laugh: :laugh:
Mamuśko mmm jest u was bbbbardzooooo fajnie!! ;D Nie zamierzam być dla którejś z was konkurencją bo to przecież nie oto chodzi-Karolinna jest świetną babką i napewno w pisaniu jej nie pobiję :laugh: :laugh: :laugh:
Mamuśko mmm jest u was bbbbardzooooo fajnie!! ;D Nie zamierzam być dla którejś z was konkurencją bo to przecież nie oto chodzi-Karolinna jest świetną babką i napewno w pisaniu jej nie pobiję :laugh: :laugh: :laugh:
stokrotka_82
Początkująca w BB
Dzięki Kaśka76 za miłe powitanie!!
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
stokrotka, jak tylko wrocisz do Tychow to dawaj znac, wybierzemy sie na spacerek
Dobranoc mamuski!
Dobranoc mamuski!
stokrotka_82
Początkująca w BB
izka-mummy-to-be no jasne że dam ci znać!! Spacerek obowiązkowo ;D
Na koniec dnia odrobina dobrego hummorrruuuuu nie zaszkodzi-miłego oglądania ;D ;D ;D
http://zabaweczka.patrz.pl/
Na koniec dnia odrobina dobrego hummorrruuuuu nie zaszkodzi-miłego oglądania ;D ;D ;D
http://zabaweczka.patrz.pl/
mmm
Fanka BB :)
stokrotko karolinna tak naprawde trzyma ten wątek, a przydałby się ktoś do pomocy mam nadziję że będziesz aktywna jak do tej pory ;D a konkurencja miała zabrzmieć jak najbardziej pozytywnie
kaśka ale nie masz za co przepraszac, ja też nie mialam nic "zlego" na mysli, a wiem ze cieszy jak sie coś tanio uda kupić także bez urazy
kaśka ale nie masz za co przepraszac, ja też nie mialam nic "zlego" na mysli, a wiem ze cieszy jak sie coś tanio uda kupić także bez urazy
witam ;D
stokrotka
miło Cię tu widzieć ;D nie spodziewałabym się ;D Tychy to całkiem ładne miasteczko no to ja poproszę więcej zdjęć córeczki ,nie tylko ze chrztu
mmm ja swoją prostownicę kupiłam ze 4 lata temu w hurtowni kosmetycznej,dałam za nią sporo bo wtedy nie było takich rzeczy na allegro (ja w ogóle o tym nie słyszałam tj.o allegro ) ale mam ją już tak długo i działa i jest ok poradzę Ci że jak kupujesz to nie kupuj takiej za 40 zł(np.z marketu),miałą kiedyś taką i nie zdała egzaminu no i też nie kupuj takiej o wąskiej płytce bo ona raczej jest do takich włosów o długości do ramion.Moja prostownica ma na stałe przymocowany grzebyczek,wygodne to jak samemu się prostuje włosy Moja się nazywa GA.MA QUATTROUSI jakaś włoska,nie wiem czy będzie na necie.Musisz pamiętać też o fajnym balsamie do włosów który np.uaktywnia się pod wpływem ciepła
;D ;D ;D
sandros i jesteś zadowolona z krzesełka? przełożyłąś już jako stoliczek z krzesełkiem czy dalej masz tak wysoko ?
nio... zaraz dzwonię umówić sie do pani pediatry
dziś to chyba czeka mnie masa załatwiania różnych spraw : jak poznajduję numery tel
miłego dnia!
stokrotka
mmm ja swoją prostownicę kupiłam ze 4 lata temu w hurtowni kosmetycznej,dałam za nią sporo bo wtedy nie było takich rzeczy na allegro (ja w ogóle o tym nie słyszałam tj.o allegro ) ale mam ją już tak długo i działa i jest ok poradzę Ci że jak kupujesz to nie kupuj takiej za 40 zł(np.z marketu),miałą kiedyś taką i nie zdała egzaminu no i też nie kupuj takiej o wąskiej płytce bo ona raczej jest do takich włosów o długości do ramion.Moja prostownica ma na stałe przymocowany grzebyczek,wygodne to jak samemu się prostuje włosy Moja się nazywa GA.MA QUATTROUSI jakaś włoska,nie wiem czy będzie na necie.Musisz pamiętać też o fajnym balsamie do włosów który np.uaktywnia się pod wpływem ciepła
mmm pisze:jutro po 8.00 karolinna napisze, przeważnie jest pierwsza i zawsze pare minut po 8 jest od niej wiadomość
;D ;D ;D
jak najbardziej zdrową rano (po 8 ;D ) patrzę a tu tyle napisane wierzyc się nie chciałommm pisze:hmmm karolina bedzie miala konkurencje
sandros i jesteś zadowolona z krzesełka? przełożyłąś już jako stoliczek z krzesełkiem czy dalej masz tak wysoko ?
nio... zaraz dzwonię umówić sie do pani pediatry
dziś to chyba czeka mnie masa załatwiania różnych spraw : jak poznajduję numery tel
miłego dnia!
reklama
Podziel się: