reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mmm: przepraszam, nie pod tym kątem pisałam o lumpklach. dzięki za ingo o ząbkach. co do spotkania nie ma sprawy, zamelkduję jak się ugadamy.

Stokrotka: witam :)

reklama
Hej Frezyjko!Mieszkam na osiedlu D-napewno wiesz gdzie to jest ;) Ostatnio przebywam u rodziców w Lędzinach więc przez jakiś czas nie będzie mnie w Tychach ale jak wrócę to możemy się wybrać na mały spacerek po parku?? ;D ;D  Moja teściowa mieszka na U więc tam też można mnie od czasu do czasu spotkać :laugh: :laugh:
Mamuśko mmm jest u was bbbbardzooooo fajnie!! ;D Nie zamierzam być dla którejś z was konkurencją bo to przecież nie oto chodzi-Karolinna jest świetną babką i napewno w pisaniu jej nie pobiję :laugh: :laugh: :laugh:

stokrotko karolinna tak naprawde trzyma ten wątek, a przydałby się ktoś do pomocy :) mam nadziję że będziesz aktywna jak do tej pory :) ;D  a konkurencja miała zabrzmieć jak najbardziej pozytywnie :)

kaśka ale nie masz za co przepraszac, ja też nie mialam nic "zlego" na mysli, a wiem ze cieszy jak sie coś tanio uda kupić :) także bez urazy :) :D

witam ;D

stokrotka
mylove20wi.gif
miło Cię tu widzieć ;D nie spodziewałabym się ;D Tychy to całkiem ładne miasteczko ;) no to ja poproszę więcej zdjęć córeczki ,nie tylko ze chrztu ;) :)

mmm
ja swoją prostownicę kupiłam ze 4 lata temu w hurtowni kosmetycznej,dałam za nią sporo bo wtedy nie było takich rzeczy na allegro (ja w ogóle o tym nie słyszałam ;) tj.o allegro ;) ) ale mam ją już tak długo i działa i jest ok :) poradzę Ci że jak kupujesz to nie kupuj takiej za 40 zł(np.z marketu),miałą kiedyś taką i nie zdała egzaminu :p no i też nie kupuj takiej o wąskiej płytce bo ona raczej jest do takich włosów o długości do ramion.Moja prostownica ma na stałe przymocowany grzebyczek,wygodne to jak samemu się prostuje włosy :) Moja się nazywa GA.MA QUATTROUSI jakaś włoska,nie wiem czy będzie na necie.Musisz pamiętać też o fajnym balsamie do włosów który np.uaktywnia się pod wpływem ciepła :)
mmm pisze:
jutro po 8.00 karolinna napisze, przeważnie jest pierwsza i zawsze pare minut po 8 jest od niej wiadomość :) :D :D :D

;D ;D ;D
mmm pisze:
hmmm karolina bedzie miala konkurencje ;) :p
jak najbardziej zdrową :D rano (po 8 ;D ) patrzę a tu tyle napisane :o wierzyc się nie chciało ;)

sandros i jesteś zadowolona z krzesełka? przełożyłąś już jako stoliczek z krzesełkiem czy dalej masz tak wysoko ?

nio... zaraz dzwonię umówić sie do pani pediatry :)

dziś to chyba czeka mnie masa załatwiania różnych spraw ::) jak poznajduję numery tel ;)

miłego dnia!
ggsmoczek1bc.gif

karolinna, jak zwykle nie zawiodłas, pare min po 8 jestes :) ;D :D :D ; dzieki za wyczerpujaca odpowiedz w sprawie prostownicy, ja kompletnie sie na tym nie znam a nie chce badziewia kupic, buzka

reklama
Karolka: a czego używasz na włoski, bo ja oastatnio nałożyłam z welli i miałam po kilku gdzinach przetłuszczone, bleeee

Do góry