reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mmm: przepraszam, nie pod tym kątem pisałam o lumpklach. dzięki za ingo o ząbkach. co do spotkania nie ma sprawy, zamelkduję jak się ugadamy.

Stokrotka: witam :)

reklama
Hej Frezyjko!Mieszkam na osiedlu D-napewno wiesz gdzie to jest ;) Ostatnio przebywam u rodziców w Lędzinach więc przez jakiś czas nie będzie mnie w Tychach ale jak wrócę to możemy się wybrać na mały spacerek po parku?? ;D ;D  Moja teściowa mieszka na U więc tam też można mnie od czasu do czasu spotkać :laugh: :laugh:
Mamuśko mmm jest u was bbbbardzooooo fajnie!! ;D Nie zamierzam być dla którejś z was konkurencją bo to przecież nie oto chodzi-Karolinna jest świetną babką i napewno w pisaniu jej nie pobiję :laugh: :laugh: :laugh:

stokrotko karolinna tak naprawde trzyma ten wątek, a przydałby się ktoś do pomocy :) mam nadziję że będziesz aktywna jak do tej pory :) ;D  a konkurencja miała zabrzmieć jak najbardziej pozytywnie :)

kaśka ale nie masz za co przepraszac, ja też nie mialam nic "zlego" na mysli, a wiem ze cieszy jak sie coś tanio uda kupić :) także bez urazy :) :D

witam ;D

stokrotka
mylove20wi.gif
miło Cię tu widzieć ;D nie spodziewałabym się ;D Tychy to całkiem ładne miasteczko ;) no to ja poproszę więcej zdjęć córeczki ,nie tylko ze chrztu ;) :)

mmm
ja swoją prostownicę kupiłam ze 4 lata temu w hurtowni kosmetycznej,dałam za nią sporo bo wtedy nie było takich rzeczy na allegro (ja w ogóle o tym nie słyszałam ;) tj.o allegro ;) ) ale mam ją już tak długo i działa i jest ok :) poradzę Ci że jak kupujesz to nie kupuj takiej za 40 zł(np.z marketu),miałą kiedyś taką i nie zdała egzaminu :p no i też nie kupuj takiej o wąskiej płytce bo ona raczej jest do takich włosów o długości do ramion.Moja prostownica ma na stałe przymocowany grzebyczek,wygodne to jak samemu się prostuje włosy :) Moja się nazywa GA.MA QUATTROUSI jakaś włoska,nie wiem czy będzie na necie.Musisz pamiętać też o fajnym balsamie do włosów który np.uaktywnia się pod wpływem ciepła :)
mmm pisze:
jutro po 8.00 karolinna napisze, przeważnie jest pierwsza i zawsze pare minut po 8 jest od niej wiadomość :) :D :D :D

;D ;D ;D
mmm pisze:
hmmm karolina bedzie miala konkurencje ;) :p
jak najbardziej zdrową :D rano (po 8 ;D ) patrzę a tu tyle napisane :o wierzyc się nie chciało ;)

sandros i jesteś zadowolona z krzesełka? przełożyłąś już jako stoliczek z krzesełkiem czy dalej masz tak wysoko ?

nio... zaraz dzwonię umówić sie do pani pediatry :)

dziś to chyba czeka mnie masa załatwiania różnych spraw ::) jak poznajduję numery tel ;)

miłego dnia!
ggsmoczek1bc.gif

karolinna, jak zwykle nie zawiodłas, pare min po 8 jestes :) ;D :D :D ; dzieki za wyczerpujaca odpowiedz w sprawie prostownicy, ja kompletnie sie na tym nie znam a nie chce badziewia kupic, buzka

reklama
Karolka: a czego używasz na włoski, bo ja oastatnio nałożyłam z welli i miałam po kilku gdzinach przetłuszczone, bleeee

Do góry