reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
...a więc razem z Juleczką życzymy Alexowi małego ząbolka-albo trzech takich ząbolków ;D Później będzie już tylko z górki!!

hej!
Witam Cię Stokrotko -- skąd Ty tyle osób stąd znasz ;) ??

kaśka ja jakoś po lupeksach nie lubię chodzić, a moskitiere kupiłam za 9 zl. A ząbki Grzesiowi też tak ok. 3 misiaca zaczeły sie odzywac, ale pierwszy pokazal sie w 5-tym miesiacu. Dzięki za info o prostownicy. Jakbyście się z Beata spotykały to mi dajcie znać to jak będę miała chwilę to dołączę się do Was.

sandros a dala Ci jakies skierowanie na badania ??? albo skierowala do specjalisty ???

Witaj mmm!! znałam tylko Karolinne-poznałam ją na innym forum (chyba będzie zaskoczona jak mnie tutaj zobaczy :laugh: :laugh:) Resztę dziewczyn dopiero poznaję-są bardzo miłe :) Fajnie się u was klika a twój Grześ suuperrr wygląda z tymi słuchawkami ;D ;D ;D

Hej Stokrotko!
Joł joł ziomalu ;D :laugh: ;D przyznaj się gdzie bywasz tzn rejony w których można cię spotkać. Ja ostatnio bywam na alejkach na N i w parku na O :laugh:

reklama
stokrotko faktycznie tu jest bardzo fajnie :) jutro po 8.00 karolinna napisze, przeważnie jest pierwsza i zawsze pare minut po 8 jest od niej wiadomość :) :D :D :D

i tyle osób zmobilozowałaś do pisanie ::) , hmmm karolina bedzie miala konkurencje ;) :p

Do góry