reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mam pytanie: czy któraś z naszych mam używa prostownicy do włosów, bo chciałabym sobie kupić, ale nie mam pojęcia jaką, a wybór jest ogromny ???

reklama
mmm: ja używam. mam remingtona pr4000. ma funkcję jonizacji i ceramiczne płytki. kiedyś próbowałam szklanymi, ale mi ciągnęła włosy.

Witam,

Karolina my mamy dokladnie takie samo krzeselko jak na zdjeciu - taki sam desen. Fajne, brakuje mi tylko czasem jakis pasow - Sonia potrafi sobie w nim wstac  ::)

Ja na dzien dziecka kupuje jej motorek - taki maly zabawkowy, ktory bedzie mogla wszedzxie zabrac, ma swira na punkcie motorow.
A w zeszlym roku tez pewnie dostala zabawke, tyle ze edukacyjna.

Glowe mi rozsadza. Po porodzie czesto mnie glowa boli, bylam z tym nawet u lekarza, ale glupia lekarka stwierdzila, ze zaduzo przy kompie siedzie - ok 3 godzin i to ekran LCD....
Sonia juz spi, a ja jak tylko tabletka zadziala zabieram sie za nauke, egzaminy juz za dwa tygodnie.

Pozdrawiam,

Witam wszystkie mamuśki ze Śląska! :) Miło tu u was więc chyba zaczne częściej wpadać :laugh: Podejrzałam sobie skąd jesteście i okazało się że sandros i frezja są z Tychów tak jak ja :D A może jest nas więcej??Mam nadzieję że dłużej u was zabawię.Pozdrawiam

mmm: moskitierę wynalazłam w lumpku i nie tylko. ;D w s-cu jest dobrze zaopatrzony lumpek w angielskie ciuszki. za moskiterę dałam aż 1zł.

Sandros: taaaaaaaaa lcd szkodliwy, dobreeeeeeeee

Kasiu76 poproszę o namiary na tego lumpka. Też jestem z Sosnowca. Może się kiedys spotkamy? Można spytać gdzie dokładnie mieszkasz??

Sandrosko - niech ból szybko mija, no i ... owocnej nauki. Ja zaraz zmykam na M jak Miłość!! :)

Witam Stokrotkę. A to na powitanie dla Ciebie:

Beata: nie ma sprawy ze spotkaniem. napisałam wiadomosc do Ciebie.

dziewczynki - czy to możliwe żeby w wieku trzech miesięcyu wyrzynał się ząbek????????????????

reklama
Kasiu76 no jasne że możliwe!!! Mojej córci ząbek zaczął się wyrzynać jak miała dwa tygodnie-dolna jedyneczka :laugh: Nikt w rodzinie nie mógł uwierzyć-musieli sami zobaczyć ;D Podobno były już takie przypadki że bejbiki rodziły się nawet z dwoma ząbolkami :)
Beatko78 dzięki za tak miłe przywitanie :-*

Do góry