reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa,u mnie też ciągły plac budowy,na szczęście wyrównane już mamy i traweczka rośnie...no i tarasik też już prawie prawie gotowy...;-)więc rozumiem Cię doskonale!!
Niestety nie wybrałam się dziś do tego ruraparku bo jakoś chęci mi zabrakło jak spojrzałam na siebie w lustro...powieki mam spuchnięte i czerwone ...wyglądam jak zombi, jeszcze dzieciaczki bym postraszyła :tak:, prawdopodobnie na tle alergicznym, wkurza mnie to okropnie bo ani nie mogę sobie zrobić makijażu i chodzę jak potwór...brrrr....lekarka przepisała mi jakieś maści na to ale podziałały na chwilkę i za parę dni powrót stanu zapalnego i opuchlizny..wrrrr...
Za to kupiłam sobie dziś dwie różyczki na tarasik i donice w promocji...ale jestem happyy:happy::happy:.
Zdajcie relacje kobitki jak tam bylo w ruraparku..
papapapa

reklama
mnie nia bylo bo wiki spal do 17 az ... niestety, a potem poszlismy na dwor. a dzisiaj pada i pada szlak mnie trafi !!!
Moj J pozrywal do konca tepete w pokoju i pomalowal sufit :-) w tym tygodniu pojdziemy po tapety i inne rzeczy tak ze pokoj bedzie skonczony juz.

Witam!

Wypad do RuraParku był bardzo udany, Karolinka nie dała się pomalować :baffled:, bardzo jej się tam podobało, szalała tak że :szok:, jakby była tam pierwszy raz :no::-):-D. Potem byliśmy na pizzy, pycha :tak:.

Aga_Salik szkoda że nie dałaś nam znać wcześniej że Cię nie będzie. Super że robota w mieszkanku się posuwa, pewnie niedługo się wprowadzicie :-):tak:.

Przed chwilą R zabrał Karolinkę do teściówki, a ja zaraz wybieram się do pracy (niestety :-(), na szczęście tylko 2 dni a potem 2 dni wolnego :-).
Basia pisała do mnie, że dojechali szczęśliwie, pogodę mają ładną, jest ciepło i już się kąpali w morzu- dwa dni temu, więc pewnie już niejedną kąpiel mają za sobą :tak:.

MIŁEGO DZIONKA MAMUSIE I DZIECIACZKI!!!! :-)

kuleee, ale dziś ładna pogoda.... wczoraj też było pięknie , choć trochę chłodno:-) a w sobotę choćby zaczarowana...
Dziś jestem zapracowana jestem, a od jutra powoli przygotowania do wyjazdu, muszę kupić sobie jakieś spodenki, spódniczkę przed kolanko, może jeszczejakieś topiki, kurde zaś wydatki przed wyjazdem :confused2:
Miłego poniedziałku,papapa

witam dziewczyny:))

pamieta mnie jeszcze ktos??
zagladam i podczytuje ale weny do pisania brak, ciagle cos sie dzieje...

Salik gratuluje mieszkanka:))

a tak to u nas wszytko ok, teraz juz po spacerku, mala wykapana i pokolacji, mam nadzieje ze zasnie.

milego wieczoru dziewczyny

Hejoo babole, co tam uWas??:no: czy to po ostatniej sobocie stwierdziłyście że strajkujecie i nie będziecie się już udzielać na tym wątku??? czy to może tylko ta piękna pogoda za oknem spowodowała, że wszystkie mamuśki wyległy na podwórko z swoimi pociechami???
Ja zmykam popracować tym razem w domku, poprasować zaległości, trochę ogarnąć domek przed wyjazdem bo jakoś nie lubię wracać do domu ze świadomością, że pierwsze co trzeba w nim zrobić to posprzątać:sorry:
miłego wtoreczku i do zobaczenia :))

cholera, na jednej stronie jest więcej moich postów aniżeli Waszych, oj źle się dzieje... czyżby ten wcześniej przeze mnie wspomniany strajk??
:szok::szok:

reklama
Do góry