reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no to ruszaj pupke i dawaj :-) ja z iza umuwilysmy sie o 16 pod wesolym miesteczkiem :-) tylko sie zastanawiam czy takie male dzieci jak wiki tam moga wejsc hihi
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
juz doczytalam ze moga wchodzic :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
czemu kasiu ?
Trysia- no co Ty!!!! Czy to Twoja wina, ze pada????? Nie przepraszaj!!! Co się odwlecze, to ...wiecie co:-):-):-) Tak, ze nalot masz i tak murowany..kiedyś...:-)
Jeśli chodzi o RuraPark to dam znać...jak na teraz to tak na 60% będę.
Czy dał ktoś znać Kubusiowej?
Jeśli chodzi o RuraPark to dam znać...jak na teraz to tak na 60% będę.
Czy dał ktoś znać Kubusiowej?
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no to dajcie znac :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja pier**** ale ciemno !!! te chmury chyba teraz przyszly do mnie, a bylo tak ladnie.... zapowiada sie na burze wrr....
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
jestem jestem
Trysi dziekuje za wiadomośc i tak jak napisła mokate to nie twoja wina a zgdonie zumowa zrobimy ci nalocik jak najbardziej
A ja w nastepnym roku moze juz będa miała ogród wyrównany i trawka bedzie rosła wiec beda dzieciaki miały gdzie pobiegać a my na tarasiku posiedzimy :-)
Teraz to u mnie pobojowisko jak to na placu budowy a jeszcze te deszcze robia swoje wrrrrrrrrr
miłego weekendu papatki
Trysi dziekuje za wiadomośc i tak jak napisła mokate to nie twoja wina a zgdonie zumowa zrobimy ci nalocik jak najbardziej
A ja w nastepnym roku moze juz będa miała ogród wyrównany i trawka bedzie rosła wiec beda dzieciaki miały gdzie pobiegać a my na tarasiku posiedzimy :-)
Teraz to u mnie pobojowisko jak to na placu budowy a jeszcze te deszcze robia swoje wrrrrrrrrr
miłego weekendu papatki
Podziel się: