reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Salik- a gdzie mieszkasz? Bo ja mam wolny fotelik, tylko nie wiem jak Ci go dostarczyć.

Czarnulka nie może być na spotkaniu, bo pracuje... Życzy udanej zabawy

Ostatnia edycja:
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
To juz drugi raz pada jak mamy się spotkać......
I co robimy?

Salik- ubawiłaś mnie tą "makatką":laugh2::rofl2:
A my prawie "sąsiadki przez miedzę..":-) Mieszkam na Brynowie..

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!

W związku z pogodą składam zapytanie czy robicie to spotkanko czy nie? Ja wyjazd do rodziców już odwołałam niestety :-(. Cały tydzień jak pracowałam był upał, a jak wolny weekend to pogoda do kitu :-(.
Za to na 99% wybieramy się do RuraParku do Chorzowa (Rura Park - Chorzów), jest tam dziś malowanie buzi dzieciaczków (w określonych godzinach). Może tam byśmy się spotkały :confused:. My pojedziemy ok. 16 :tak:.

reklama
hej babolki, no niestety u mnie też pada i zaniosło się na dobre:-:)-:)-(, więc chyba nie muszę nic dodawać...:baffled::baffled::baffled: przykro mi bardzo bo już bardzo się cieszyłam że Was zobaczę na żywca ....

Do góry