reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Trysia - to pięknie pobalowałaś.a a dasz radęw sobotę nas zdzierżyć??????:-):-)

Karola - idźcie może lepiej do lekarza

reklama
Hej! Wpadłam przed pracą, od dziś mam 4 dniowy maraton :-(.

Aga_Salik przy małym dziecku niewiele da się zrobić, wiem coś o tym ;-). Ale radość tak remontować własne 4 kąty :-).

Karolka jak się czuje Daria???

A ja zainspirowana przez Mokkate (a już długo o tym myślałam) zaczęłam szukać rowerka dla małej, ten co ma (trzykołowy) jest już za mały - jechała na nim wczoraj do babci i wyglądała nieciekawie :baffled:, poza tym częściej się na nim odpycha niż pedałuje. Przypomniało mi się, że mam na strychu i w piwnicy dwa rowerki po siostrzeńcu. Przyniosłam ten mniejszy z piwnicy i okazał się całkiem całkiem :-), wymyłam go, R ma sprawdzić czy wszystko z nim ok. ;-) ale brakuje bocznych kółeczek, więc muszę je skądś skombinować. Mała wróci w piątek od babci to będzie miała niespodziankę :-).

MIŁEGO DZIONKA MAMUŚKI!!!!

.Witanko.

.Byłam wczoraj z Darią u doktorki i kazała nam zrobić badanie moczu,bo podobno nie ma powiększonych węzłów chłonnych co powinno wystąpić przy trzydniówce,już dziś zaniosłam mocz do badania(ale się namęczyłam przy łapaniu:baffled:) ale wiecie co ,wydaje mi się że to trzydniówka bo dziś ją obsypało na plecach,dekolcie i trochę na czole i nosku. Zobaczymy jak wyniki ,mam nadzieję że moje nieudolne łapanie siuśków nie zafałszuje wyników;-). Na razie Daria bez gorączki:-) i pięknie dziś spała:-).

.aga super macie z tym zdzieraniem tapet,a jak teście ? cieszą się z waszej wyprowadzki?;-).

.iza miłego maratonu;-).

.trysia
pewnie się zastanawia jak nas spławić :-D:rofl2::-p;-).

.Miłego dzionka.

hejoo, nie zastanawiam się jak Was spławić tylko jaka będzie pogoda ;-) ;-);-)
A tak powaznie mówiąc, to proszę o wysłanie mi info na priva kto będzie, bo chciałabym orientacyjnie wiedzieć ile to będzie osób.I czy mam zwijać świeżo wyrośnięty trawnik czy nie :-D:-D:-D:-p;-) i jednocześnie prosiłabym Was kochane o telefon, a ja Wam prześlę do siebie, żeby w razie draki każda mogła zadzwonić. Dokładniejszą mapkę postaram się zrobić w dniu jutrzejszym,
a oglądałyście tą mapke z google co Wam link wstawiłam??? co myślicie o dojeździe?? będzie ciężko?? która z Was będzie dojeżdżac autobusem??? ja dziś sprawdzę dokładnie jakie jeżdżą do nas.
I jeszcze jedno, co z jedzonkiem?? bo ja ze swojej strony zapewniam jakieś ciacha, cukierki dla dzieciaczków, kawa,herbata, soczki no i grila z rozpałką i węglem;-)? macie jakieś preferencje albo cos czego ma nie być???
Poddaję rozwadze wszystkie moje spostrzeżenia i czekam na ewentualne uwagi:-),
Karolla Ty masz doświadczenie, może mi coś podpowiesz? Jak tam Twoja Daria??

reklama
Do góry