reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej, Boo nie zamierzałam z nikim wymieniać ostrych zdań, bo tego nie lubię...a moja wypowiedź była może nieco prowokująca, to fakt ... Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam raz jeszcze, nie miałam takiego zamiaru.

Życzę Wam miłego weekendu, a ja wybieram się na koncert LaoChe i Kultu do Dąbrowy, ciekawa jestem czy pogoda wypali...

Izka wszystkiego NAJ NAJ kobieto, dużo zdróweczka, ludzi kochających ludzi wookół Ciebie, pociechy z pociech tych małych i dużych ;-), spełniających się marzeń tych maleńkich i tych całkiem wielkich,BUZIAKI

Trzymajcie się cieplutko
papapa

reklama
Iza - wszystkiego naj..naj...naj z okazji urodzin dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń.

Hej. Własnie dziś wróciliśmy z Włoch byliśmy tam tydzień. BYło super, pogoda piękna...a tu tak brzydko :-(Byłam też w miejscu gdzie najbardziej pragnęłam być w Rzymie na grobie naszego papieża piękne wspomnienia aż się popłakałam...

Hej!
Dziękuję Wam kochane za życzenia!!!!!!!! :-) Te tu jak również te na NaszejKlasie :-)!!!!!!!!!!!

Basia super taki pobyt we Włoszech!!! Fajnie tak spełnić swoje marzenia :tak:

Agnieszka trzymam kciuki żeby w końcu udało się Wam z tym mieszkaniem! Szkoda że tym razem również nie wyszło :-(.

Ale była ostra wymiana zdań :szok:, ale dobrze że już ok :-D.

Wczoraj byłam na przedstawieniu w przedszkolu z okazji Dnia Matki. Popłakałam się oczywiście :cool2: no i jestem dumna, bardzo dumna z mojej córci :tak:.

Ostatnia edycja:
Karolinna gratulacje dla Daruni!!! Super że raczkuje, wiem jak to fajnie bo Karolcia moja też raczkowała :tak:.

Nie wiem co jeszcze miałam komu napisać :eek:.

Buziaki dla Was, idę dalej świętować :-) z mężusiem, a jutro niestety do pracy :cool:.

Dobranoc!

co do wymiany zdań - myślę jak Karolka - wszystko warca do ludzi!!!

co do kasy, którą siępłaci - to nie idzie w powietrze - tylko to jest Wasz wkład do Spółdzielni, stajecie się jej członkami. żeby stanąc do przetargu nie trzeba być meldowanym, mogą zawrzeć w specyfikacji klauzulę, że do przetargu mogą stanąćczłonkowie spółdzielni.

Cześć dziewczyny mam nadzieje że przyjmniecie mnie spowrotem jak "syna marnotrawnego"wracam gdy jestem w potrzebie...nawrócila się u mnie choroba tylko z dwojoną silą i juz nie boję się jej tylko samego leczenia dlatego wracam bo wiem ze moi bliscy już mają dosyć samych myśli a co dopiero jakbym ciagle im plakala....szczerze cholernie się boję choć staram się być w domu silna jak tylko mogę placzę bo mnie boli ten cholerny guzek a tabletki przeciwbólowe pomagają na chwilkę (nie nie mam raka chyba wymaz będzie za 2-3 tyg)jestem chora na endometriozę jest to choroba bezpłodności ja mialam to szczeście że udalo mi się urodzic dwoje dzieci i przez jakiś czas wierzyć że już jest okey niestety powróciła na dodatek trochę napsocila teraz za 2 tyg zaczne brac tabletki po których mogę cholernie zle się czuć no i wyglądać i może dlatego się odezwalam egoistycznie gdzies musze się wypłakac a w domu nie mogę bo mam dzieci.....

31b77dd5.gif

.Dla wszystkich naszych forumowych dzieci wszystkiego naj z okazji DNIA DZIECKA :-).

.Hej Kobietki.

.Widzę że dziś świętujecie z dziećmi :-) napiszcie co kupiłyście!.

.iza ale już niedługo wyjeżdżacie na morze,super! a gdzie jedziecie? pociągiem? ciekawe jak Karolka zniesie podróż,na pewno będzie zachwycona:tak:.

.trysia i co? jak było na koncercie?;-).

.gwioleta trzymam kciuki co by wszystko było dobrze.

.baska ale mieliście się fajnie.A fotki jakieś wstawisz?.

.Pozdrawiam i miłego wieczoru.

.

reklama
Karolka - ja teraz wracałam z Piotrkiem pociągiem znad morza - podróż trwała z dojazdem na dworzec pkp i dojazd z K-c do domu 14,5godziny.
Piotr zniósł wszystko rewelacyjnie. jechaliśmy pierwszą klasą, która i tak byla nabita. w czterech wagonach drugiej klasy było bardzo ciężko

Do góry