reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wczoraj byłam na komunii chrześniaka :-) a dziś idziemy na poprawiny :-D- takie już zakrapiane :-D. Ponieważ jestem chrzestną uczestniczyłam w sesji zdjęciowej, Karolinka także (w ogóle się nie uśmiechała :nerd:) ciekawa jestem efektów :-).
A tak wyglądaliśmy :-) (niektóre z Was widziały już to pierwsze zdjęcie ;-)):

reklama
Izka, szkoda że Cię nie będzie na spotkaniu...a co do zdjęć to nie chcę się powtarzać ale superaśne są, Karolinka rzeczywiście cos jakas posmutniała, może już znudzona :-D
A co do Czarnulkowych księżniczek to też twierdzę że Emilka jest bardziej mamusiowa ale jednak z wiekiem zaczyna się troszkę zmieniać ... a z resztą czy to ważne ... wsyćkie Czi są ślicznoty więc o czym tu gadać :-):-)
papapa

Dziękuję babeczki za miłe komentarze fotek :-) Miło czytać takie ;-)

Co do spotkania to na dzień dzisiejszy będę ;-) Oby nic nie wyskoczyło w międzyczasie bo bym się wkurzyła ;-)

Trysiu też żałuję, że nas nie będzie :-(.
Dzięki za komplementy odnośnie fotek, Karolcia cały dzień wczoraj niestety była smutna, jest trochę chora, w trakcie komunii musiałam wyjść z kościoła i dać jej czopek przeciwbólowy, bo płakała że boli ją uszko. Dziś byliśmy u laryngologa i ma faktycznie niewielki stan zapalny :baffled:. W dodatku była śpiąca, bo zawsze w dzień śpi ok. 12 a wczoraj nie bylo możliwości, potem na imprezie zasnęła mi na rękach :shocked2:.

Idę szykować obiadek a potem fruu na dalszą część imprezki! Miłego dzionka!!!!

Ja sie dostosuje co do godziny, Wiki ma swoej pory na spanie i jedzenie ale ja sie jakos dostosuje do reszty pasuje mi 12:00 :-)

Izus my tez bylismy wczoraj na komuni , msza byla w bytomiu ale impreza juz w chorzowie :-) slicznie wygladacie :-) Nawet Karolcia smutasek :-)
fotki wkleje potem jak szwagierka mi przesle bo ja nie mialam ze soba aparatu (zepsul sie) i niestety narazie nie mam na naprawe :-( cholera jasna .... !
Kilka fotek z sesji zdjeciowej tydzien temu :-D

Czarnulka slicznie wygladacie :-) ja tam widze podobizne dziewczynek i do ciebie i do mezusia :-)

Ostatnia edycja:
Hej !!!

Nie wpadłam zdać relacji po weekendzie
bo bardzo późno wróciliśmy,
byliśmy jeszcze zwiedzić kilka innych pobliskich miejsc
ale było fantastycznie, jechaliśmy na 2 auta-
rodzinny wypad ... a na drógi dzień okropnie
pokłucilam się z M i pojechałam z Milą do mamy,
wczoraj po południu M przyjechał i wszystko
sobie wyjaśniliśmy a dziś z kolei była super awantura:
teściowa : ja, rafał a mój tata był świadkiem ...
było ostro ale nie dam się i już nie będę tolerować więcej
rzeczy które mi się nie podobają ...
i mam nadzieję że już wperdalać się nie będzie ...
a co najważniejsze- mo M był za mną twardo murem :tak:

Iza, Czarnulka i Agnieszka
prześliczne zdjęcia,
super dzieciaczki i same wyglądacie cudownie :tak:

znajdżcie mnie na nk Monika Matysik
też bym chciała czasem pooglądać cuś więcej :-p

a ja mam dziś strasznegooo lenia i całe szczęście że zostało mi obiadu od wczoraj bo nie musiałam gotować....ale kiedyś trzeba trochę odsapnąć,prawda??
Izka ja generalnie też się nie żaliłam bo miałam wrażenie że od pewnego czasu mój teść się trochę uspokoił, miał tam swoje wejścia, co chwilę w coś się wpierniczał ale ostatnio w sobotę przeszedł samego siebie...na każdym kroku krytyka i to w dodatku nie u siebie na podwórku tylko u NAS!! jeszcze nie słyszałam w jego ustach pochwały że coś mamy fajne..nie nie...jak nie mówi nic to jest dobrze, bo jeżeli gada to tylko i wyłącznie po to aby skrytykować...powiedziałam że jak jeszcze raz przyjedzie do nas coś " wspaniałomyślnie" pomóc to ja biorę dupe w troki i znikam bo nie mam zamiaru się denerwować.A jeżeli znowu będzie podobna sytuacja to mu powiem tylko jedno że jak chce sie rządzić to niech jedzie do siebie a nie u nas...kurde czy to naprawdę musi być takie powszechne, że nie można się spokojnie dogadać i być akceptowanym takim jakim się jest...tylko zawsze muszą teściowie widzieć dziurę w całym...to jest jakieś chore..ja mam tylko nadzieję, że będę kiedyś normalną teściową z ktorą da się pogadać, do której można przyjść po radę i być wysłuchanym i nie ocenianym...daj mi Panie Boże rozum na te czasy, które za pewne kiedyś nastapią...
Ale zaś walnęłam monolog....brrrrrrr....sorki....
pozdrowionka dla wszystkich :-)

reklama
u nas w domku jest już PRZEDSZKOLACZEK!!!!

co prawda to wyniki z przedszkola dość oddalonego od osiedla, ale gdybyśmy nie dostali się do tego w naszej dzielnicy, to nie musimy się martwić cood września.

Do góry