reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
cześć kobietki
Wybaczcie że ja tak o sobie ale albo ze mną coś nie tak albo rzczywiście sytuacja jest nie taka jak być powinna...siejemy dziś trawę i oczywiście mój "kochany" teść zaoferował swoją pomoc mojemu mężowi...no i co .. oczywiście pomoc jest niesiona ale tyczy się to oczywiśćie mojego męża... " a gdzie to chcesz mieć, a jak to chcesz mieć" choćby kur... mnie tam nie było... i co chwile a to nie tak, to ja zrobię a ty zrób to - oczywiście to było do mnie...mam dosyć... zaczynam odczuwać dziwny niesmak to tej całej sytuacji i nie wiem jak sobie z tym poradzić bo mój T. wcale nie reaguje poza tym, że mnie mówi ja wiem, ja widzę ... ale CHOLERA NIC NIE POWIE SWOJEMU OJCZULKOWI...mam po prostu dosyć i mam cholerne ochotę spić się i powieć wreszcie dosadnie co o tym wszystkim myślę...ale czy to ma sens...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Justyś życzę Wam kochane TRZY KOBIETKI dużo zdrówka a Tobie do tego jeszcze dużo siły tej psychicznej i fizycznej...
papapaaa i sorki ze Wam tak pomarudziłam...:baffled:

reklama
Trysia a my tu od tego,zeby Cię wysłuchać:tak::tak:
A w ogóle to ja dziś załapałam mega wf***** bo po 3 obudziła mnie sasiadka muzyką:baffled::baffled:Zanim zdążyłam miotłą powalić po suficie muze wyłączyła, ale ja już miała po spaniu:angry:

Bodziaa..kurcze noc z soboty na niedzielę to noc kiedy można fajnie spokojnie odespać ...a Ciebie obudzono...wspołczuję..oby się to nie powtarzało.
Justynko, co tam u Was?? jak się czujecie?? Właśnie odkryłam fajne miejsce na wypad niedaleko Ciebie...Czy Wielikąt Ci coś mówi ;-);-), miałabym ochotę się tam wybrać:-)
A u mnie dziś trochę lepiej poza tym że czuję sie troszkę słaba z kuli wypitego wczoraj w samotności wina :sorry: trochę pomogło na nastrój..pobeczałam sobie kapke, powściekałam się też i poźniej nie umiałam zasnąć...:baffled: echhh nie wiem czy kiedykolwiek dogadam się z moim teściem...
Buziaczki i miłej niedzielki życzę...papaaa

My się nie odzywaliśmy, bo nas nie było - wybyliśmy na cały weekend, dopeiro teraz wróciliśmy. Nie odzywałam się co do spotkania, bo widziałam, że termin jednak między sobą ustaliłyście na 16.
Chcochlik ja poproszę na maila ankietę : swiatmalegoboo@vp.pl
Mokkate ty złośliwcu jeden :p:p
Justyna biedulki te Twoje dziewczynki... Na szczęście już wszystko dobrze, ale widzę, że swoje przeżyłyście....
Trysia
Bodzia ma rację, od tego tu jesteśmy, żeby "wysłuchać" żali. A z teściami to już tak bywa... Ja nawet o sowich nie pisze, bo to nie ma sensu, swoje pobuczę w domu i tyle.
Karolinna jak opuścisz jedne zajęcia to się nic nie stanie :-D No chyba, ze masz egzamin.
Bodzinka współczuję nocy...

Ja tez sie witam po weekendzie, wczoraj bylismy na komuni u kuzynki J ale fajnie bylo, obzarlam sie jak .... ;-) i myslalam ze brzuch mi peknie, wieczorem tata moj przywiozl nam Wikusia.
A tak to caly weekend spedzilismy u moich rodzicow, wiki na ogrodku szalal z moim bratem jak zwykle :-)

NO TO SPOTKANIE 16 MAJA W PARKU CHORZOWSKIM, a o ktorej godzinie ???

hej Kochaniutkie

My weekend Majowy spędziliśmy na występach w Sosnowcu,Czeladzi i na grillu u znajomych
smile.gif
Było rewelacyjnie
smile.gif

To kilka Majowych fotek
smile.gif

777777777777.jpg

666666666666.jpg

55555555555.jpg

44444444444444444.jpg

3333333333333333-1.jpg

Mój mężuś
lafhard.gif

1111111111111.jpg

2222222222222-1.jpg

hej Kobitki,
Czarnulka super z Was rodzinka!!! Dziewczynki przekochane, ale śmiem zauważyć że Emilcia zaczyna robić sie troszkę podobna do starszej siostrzyczki, bez wątpienia Milunia jest bardziej do Ciebie ale jednak z wiekiem zaczynają być coraz bardziej do siebie podobne ;-) Slicznotki dwie!!
A Ty będziesz w końcu na spotkaniu czy nie?? bo sama już sie pogubiłam w tych terminach ktorej pasuje 16 a ktorej nie....:szok::-D
A u mnie już lepiej, ale z rana w niedzielę z moim T. nie gadalismy ale za to korespondowaliśmy pisemnie :tak: przyszedł do mnie do łożka z karteczką czy na śniadanko kochanie może być jajeczniczka na cebulce...hmmmm..no i co tu z takim gagatkiem zrobić....;-)
papapapaa
Milego dzionka do zobaczenia :-)

reklama
Cześć Kochane!
Znów trochę zaległości :baffled:;-).

Trysiu jestem z Tobą, tak to już jest z teściami, ja o mojej już dawno przestałam pisać (mam tylko teściową) szkoda nerwów! ;-)

Czarnulka dziękuję za miły komentarzyk na nk :-). Twoje fotki są po prostu przecudowne zarówno Emilka jak i Wiki są przesłodkimi dziewczynkami :-). Niestety nie zgodzę się z Trysią :cool2:, według mnie Emilka to mała Ty a Wiki mały Radzio :tak:ale może to tylko takie moje odczucie ;-). A Ty wyglądasz naprawdę rewelacyjnie, powiedz doszłaś już do swojej wagi:confused:, a co ze ślubem który planowaliście:confused:.

Mnie na spotkanku niestety nie będzie, żaden z terminów mi nie pasuje :-(.

Do góry