reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej,

mi 2 maja nie odpowiada bo moj J ma urodzinki :-) ale ogolnie to codziennie jestem wolna wiec Boo czekam na ciebie !!! :-):tak:
a w mopsie bylam na gliwickiej :-D
My u rodzicow bylismy, poszlam sobie zrobic brwi i na 8 minutek na solarium :-)
mialam wam pokazac młodego po obcieciu :-) tylko sie nie smiejscie bo tym razem to juz wogole wloskow nie ma :-)
dla porownania 2 pierwsze sa ze wczoraj a 2 nastepne z dzisiaj :-) :rofl2: :rofl2: :rofl2:

reklama
witam:)

Aga slicznie Wiki teraz wyglada:))

Basiu mnie w kazdym przedszkolu pytali o dokumenty, oswidczenia odpadaly.

a tak wogole to u nas mala mega zachrypnieta, nic nie je.
ale gardlo czyste,kaszlec zaczyna.
normlanie cala zime dziecko zdrowe a teraz ja cos lapie...

hej !!!

co do spotkanka to ja cały maj odpada bo mamy komunie za komunią !
ale bardzo chętnie jak sie uda to przyjedziemy !
może jakiś piknik bejbibumowy w parku !?

Hej melduje,że u mnie O.K. tylko komputer odmówił posłuszeństwa.Zawirusował nam się i musieliśmy go oddać do reanimacji.Ale już jest reanimowany:-D:-D:-D

no, my dziśposzaleliśmy - wykorzystaliśmy zniżki na dniu glamour i nabyłam sandalki ecco i geoxa dla Pitera i siebie.
szkoda, że na naszych włościach nie ma sklepu Step In.

reklama
Witam,
Jestem nowa na tym wątku, ale bardzo chciałabym zostać tu na dłużej:tak:Mieszkam w Sosnowcu i jestem mamą niespełna 5 miesięcznej Ninki.
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona:-)
Pozdrawiam

Do góry