reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
ok to ja mykam, ide odgrzewacz obiadek mężusiowi a potem na małe zakupy do Castoramy jedziemy.
Pytanie z innej beczki czy zakładanie koronek porcelanowych boli. Za tydzien mam wizyte u stomatologa i juz sie boje
hihih w tym niestety nie pomogę bo nie wiem ;-) aaa i do tego rowerka co ma Emilka powiniem dosięgnąćraczej napewno pedałków i jest naprawde soooolidny ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Ja zamówie na swieta wiec ci powiem jak sie sprawuje he he
ok hihihi :-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Czarnulka jeszcze jedna malutka prosba daj linka gdzie moge sciagnac PSP program do obrobki fotek
AAAAAAAAAAAAA ta stronka CHOMIKUJ super sprawa .......
Proszę bardzo :-) to jest nowsza wersja ;-) Paint Shop Pro Photo XI 11.20 PL - tworzenie i edycja grafiki rastrowej - dobreprogramy
a Chomiczek też baaaardzo lubie ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Ale sie własnie uśmiałam hahahaha
Patrze a Wiki ma pomalowane paznokcie ;-) (rano była u babci jak byłam z Emilką na szczepieniu)
Pytam
Ja : A kto ci pomalował pazurki ?
Wiki : Babcia
Ja: a kiedy?
Wiki: W tym roku
Patrze a Wiki ma pomalowane paznokcie ;-) (rano była u babci jak byłam z Emilką na szczepieniu)
Pytam
Ja : A kto ci pomalował pazurki ?
Wiki : Babcia
Ja: a kiedy?
Wiki: W tym roku
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam
spacerekzaliczony, mala teraz slodko spi
co do kolczykow to moja na drugie urodzinki dostala nowe kolczyki i jeszcze tego samego dnia jeden zgubila.
ewcik gratuluje przedszkola,super ze tak fajnie sie udalo.
ciekawe jak bedzie u nas.
spacerekzaliczony, mala teraz slodko spi
co do kolczykow to moja na drugie urodzinki dostala nowe kolczyki i jeszcze tego samego dnia jeden zgubila.
ewcik gratuluje przedszkola,super ze tak fajnie sie udalo.
ciekawe jak bedzie u nas.
gwioleta
Zaangażowana w BB
Bodzinka widziałam twojego synusia jako piracika ja tam takich cudów nie umie i na naszej klasie też widziałam taka ze mnie bestia ;-)czarnulka super stwierdzenie w tym roku a ty myslalas ze codzieci sa kochane ....
A u mnie corka tylko 2razy wymiotywala wiec jutro witaj szkolo pewnie jednak marchew zaszkodziła a ja dzis nie jadłam żadnych słodyczy ciekawa jaka bedzie noc? może faktycznie to szkodzilo Stasiowi? Za to jestem na szefa mojego meża jeszcze nie dowiozl mi kasy bo niby ma problemy z bankiem jestem także niewiem co moglabym mu teraz zrobić może jak sie przespie bedzie lepiej.
KOCHANE juz wkrótce nasze świeto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jak zwykle bez meża ale pewnie prześle jakiegoś słodkiego smska;-)i zaraz zrobi się cieplutko na serduszku tak jak dzis jak mi napisal że tylko myśl o mnie pozwala mu przetrwac te dni no i że......a zresztą:-):-);-)
A u mnie corka tylko 2razy wymiotywala wiec jutro witaj szkolo pewnie jednak marchew zaszkodziła a ja dzis nie jadłam żadnych słodyczy ciekawa jaka bedzie noc? może faktycznie to szkodzilo Stasiowi? Za to jestem na szefa mojego meża jeszcze nie dowiozl mi kasy bo niby ma problemy z bankiem jestem także niewiem co moglabym mu teraz zrobić może jak sie przespie bedzie lepiej.
KOCHANE juz wkrótce nasze świeto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jak zwykle bez meża ale pewnie prześle jakiegoś słodkiego smska;-)i zaraz zrobi się cieplutko na serduszku tak jak dzis jak mi napisal że tylko myśl o mnie pozwala mu przetrwac te dni no i że......a zresztą:-):-);-)
gwioleta
Zaangażowana w BB
reklama
Podziel się: