reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ok to ja mykam, ide odgrzewacz obiadek mężusiowi a potem na małe zakupy do Castoramy jedziemy.

Pytanie z innej beczki czy zakładanie koronek porcelanowych boli. Za tydzien mam wizyte u stomatologa i juz sie boje

hihih w tym niestety nie pomogę bo nie wiem ;-) aaa i do tego rowerka co ma Emilka powiniem dosięgnąćraczej napewno pedałków i jest naprawde soooolidny ;-)

Czarnulka jeszcze jedna malutka prosba daj linka gdzie moge sciagnac PSP program do obrobki fotek

AAAAAAAAAAAAA ta stronka CHOMIKUJ super sprawa .......

Ale sie własnie uśmiałam hahahaha

Patrze a Wiki ma pomalowane paznokcie ;-) (rano była u babci jak byłam z Emilką na szczepieniu)

Pytam
icon_biggrin.gif

Ja : A kto ci pomalował pazurki ?

Wiki : Babcia
icon_smile.gif

Ja: a kiedy?

Wiki: W tym roku
icon_smile.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

witam
spacerekzaliczony, mala teraz slodko spi

co do kolczykow to moja na drugie urodzinki dostala nowe kolczyki i jeszcze tego samego dnia jeden zgubila.

ewcik gratuluje przedszkola,super ze tak fajnie sie udalo.
ciekawe jak bedzie u nas.

Bodzinka widziałam twojego synusia jako piracika ja tam takich cudów nie umie i na naszej klasie też widziałam taka ze mnie bestia ;-)czarnulka super stwierdzenie w tym roku a ty myslalas ze co:-D:-D:-Ddzieci sa kochane ....
A u mnie corka tylko 2razy wymiotywala wiec jutro witaj szkolo pewnie jednak marchew zaszkodziła a ja dzis nie jadłam żadnych słodyczy ciekawa jaka bedzie noc? może faktycznie to szkodzilo Stasiowi? Za to jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na szefa mojego meża jeszcze nie dowiozl mi kasy bo niby ma problemy z bankiem jestem tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:że niewiem co moglabym mu teraz zrobić może jak sie przespie bedzie lepiej.
KOCHANE juz wkrótce nasze świeto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jak zwykle bez meża ale pewnie prześle jakiegoś słodkiego smska;-)i zaraz zrobi się cieplutko na serduszku tak jak dzis jak mi napisal że tylko myśl o mnie pozwala mu przetrwac te dni no i że......a zresztą:-):-);-)

wkleje pare moich wypocin no nie sa az takie piekne jak wy robicie ale......

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    138,4 KB · Wyświetleń: 20
  • page (2).jpg
    page (2).jpg
    146,8 KB · Wyświetleń: 19
  • s.jpg
    s.jpg
    201 KB · Wyświetleń: 21
  • JPo_-_kubus_puchatek1.jpg
    JPo_-_kubus_puchatek1.jpg
    92 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Nie normalnie jak patrzę to muszę sie sama pochwalić ślicznie mi wyszly ale tylko dlatego że dzieci takie ładne PO MAMUSI :):):)

Do góry