reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej :-)

JA dzisiaj byłam z Emilką na szczepieniu :-) Była bardzo dzielna ;-) Puźniej obiadek i kawka u teściowej ;-) A wczoraj Emilka zgubiła jednego kolczyka złotego co Tatus dopiero jej kupił. :-(

reklama
Czarnulka ja to też czesto gubie kolczyki ...a dorosła jestem.:-):-):-)
Mały spi więc mam chwilkę dla siebie i dla was;-);-)

Dziewczyny tych dzieci troche starszych jakie macie rowerki dla dzieciaczków , chcemy kupic mu na "zajączka jakis rowerek "????:confused::confused::confused:
Juz taki co by zedwa sezony pojezdził

Czarnulka :-)dzięki za link......no fajna ta bryka. ciekawe czy nóżkami dosiegnie do pedałów ??? A zamawiałas taki przez allegro czy w sklepie. Bo cena atrakcyjna tutaj

Witam
Ale wiosennie sie zrobilo.Za dwa tygodnie siweta wiec od przyszlego tygodnia porzadki na maxa
Obiadek juz prawie ku koncu zaraz mały przyjdzie ze spacerku , babcia go wyrwala.
AAAAAAAAA mamy załatwione przedszkole, w naszej parafii jest osrodek kształcenia KANA i tam tez jest przedszkole i 210zł z angielskim i bez zadncyh wniosków. Dwie sale jedna jadalia a druga do zabaw, czysciutko i grupy małe bo do 15 osob.
Ale sie ciesze ze problem tygodnia z głowy. :-):-):-):-):-):-):-)

Witam nowe mamusie

WoW nie zauważyłam twojego wczesniejszego posta :zawstydzona/y: GRATULACJE WIELKIE! Teraz trzymaj za Nas kciukaski ;-)

Czarnulka :-)dzięki za link......no fajna ta bryka. ciekawe czy nóżkami dosiegnie do pedałów ??? A zamawiałas taki przez allegro czy w sklepie. Bo cena atrakcyjna tutaj

Ewcik ten co ma Emilka zamawiał przez allegro chrzesny dla Emilki i jest super i napewno będzie go miała długo! Polecam! A ten dla Wiki jeszcze nie mam ;-) tez będzie na prezent w czerwcu ;-)

reklama
ok to ja mykam, ide odgrzewacz obiadek mężusiowi a potem na małe zakupy do Castoramy jedziemy.

Pytanie z innej beczki czy zakładanie koronek porcelanowych boli. Za tydzien mam wizyte u stomatologa i juz sie boje

Do góry