reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Monysia - super zdjęcia. my nie robiliśy u fotografa z chrztu i mi teraz aż żal, jak na Twoje patrzę.

Czarnulka - Ty to masz pomysły z obróbką zdjęć

Witam! Kilka dni nic nie pisałam, ale troszkę Was podczytywałam, jakoś nie miałam weny do pisania.

Baska OGROMNE GRATULACJE DLA MARCINA I ANI, i oczywiście dla Ciebie, że zostałaś ciocią, dla Adama że został wujkiem a dla Kamilka że ma nową kuzyneczkę!!!! :-)

Monysiu śliczne te fotki ze chrztu!!! :tak:

Czarnulka super dzieła zrobiłaś, cuda robisz z tymi zdjęciami :tak:Mnie też najbardziej podoba się spacerek, to niesamowite jakie Twoje Księżnikczki już duże, tak ładnie chodzą za rączkę :tak:Aż się chce drugiej córeczki :tak:

A ja mam jutro wolne, niestety z niezbyt miłego powodu. Jedziemy na pogrzeb- zmarła babcia mojego męża :-(.

Dobranoc!

Monysia cudne fotki:-):-):tak::tak:Te ostatnie szczególnie mi się podobają.My żadnych nie mamy robionych u fotografa nawet ślubnych...No i mi czasem żal...

kjlqy8.jpg

A to nasze prace:-)

Bodzinka ja dziś sprowadziłam sobie program do obróbki zdjęć i widzę że mamy ten sam tylko ze ja dopiero się uczę kurcze a podniecona jestem haha

Załączniki

• mamuski.jpg
    mamuski.jpg
    94,3 KB · Wyświetleń: 24
  • mamuski (2).jpg
    mamuski (2).jpg
    136,7 KB · Wyświetleń: 39
hejka.....
ja to tu tylko czytam i czytam i czytam.... ale kiepsko z weną do pisania.....

Przedewszystkim witam nowe mamusie których jeszcze nie przywitałam....

Czarnulka zawsze miała talent do robienia cudeniek z fotek.....

Iza... rzeczywiście nieprzyjemne wolne.....

a ja mam ostatnio wrażenie że mnie wszystko przerasta.... czuję taki pozytywny stres ale mam czasami uczucie że na zakrętach nie wyrabiam.... ostatnio "położyły" mnie oskrzela na tydzień..... dziś byłam na konkursie z dzieciakami pierwszy raz w życiu.... w tempie muszę zrobić stronę dla szkoły..... (jak będzie w miarę gotowa to się pochwalę)... najprawdopodobniej od połowy marca pójdę na studia ... tylko nie mogę się zdecydować.... ufffff jak widzicie troszkę tego jest a to nie wszystko.... chyba już wiem czemu nauczyciele na wakacje czekają... nie chodzi o godziny dydaktyczne ale o całą otoczkę związaną z pracą.....
pozdrawiam

Witajcie :biggrin2:

Ja już z kawką zasiadłam :biggrin2: Dziękuje ślicznie za komplemenciki odnośnie scrapków;-)

a mnie wczoraj Wikusia przyniosła ciasteczka które robiła u babci a babcia włozyła tylko do piekarnika jak to mówi moja niunia - ''bo dzieci nie mogą do piekarnika bo będzie ziaziu,bo tam jest gorące i babcia tylko moze :biggrin2: '' rózne misie,koniki itp :biggrin2: Pycha ;-)

...Czarnulka zawsze miała talent do robienia cudeniek z fotek...

Dziękuje :zawstydzona/y:

reklama
Bodzinka ja dziś sprowadziłam sobie program do obróbki zdjęć i widzę że mamy ten sam tylko ze ja dopiero się uczę kurcze a podniecona jestem haha
Ja na tym programie tez się dopiero ucze:-)Bo dotychczas tylko corel:tak:Ael świetnie Ci ta nauka idzie , super te fo teczki ozdobiłas:-D:-DKochana czy to ty masz rocznice 28 czerwca???? Bo to tak jak ja:-D:-D

Do góry