reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
cześć lasencje ;D

grecco nio mój mąż i ja mieszkamy na śląsku ;D ( nick "mąż karolinny " )

aga77 hehe.ale jesteś zakręcona :) Mnie chodziło bardziej o spanie w jednym pokoju,koło mojego łóżka- kołyska. I chyba będę musiała poczytać ten "język niemnowląt"bo strasznie dużo osób go zachwala :) miłego prysznicu ;)

ja za chwilę zrobię sobie śniadanie i dzwonię do tego nieszczęsnego zusu,na samą myśl ciary przechodzą ;) życzcie szczęścia!

hahah Karolka przynajmniej jest tu wszystkim weoslo ze mna ;D ( tak to sobie tlumacze :D) a zakrecona jestem strasznie , musze sprzatnac balagan ii klejacaj podoge ( troje dzieci wczoraj szamalo chrupki kukurydziane ;D) , wybrac sie na zakupki i ugotowac obiadek, a jeszcze nie wiem co ::) znalesc prezent dla meza, bo dzis 4 rocznica slubu ::). Nie umiem sie ostatnio pozbierac z tym mieszakniem , o ja tu pisze a za sciana juz łłłłłęeee. ;D ide pa :*

Cześć Mamuśki i Tatusiowie!!

Jakie dzisiaj samopoczucie?? Ja na razie czytam "język nimowląt" no i czekam na program "Zaklinaczka dzieci" dzisiaj o 14.45 w TVP2- nawet mam budzik nastawiony bo tydzień temu przegapiłam :(

aga czy da się rozrózniać płacze dzieci?? Bo teoretycznie tak a jak to jest w praktyce??

witajcie - gdzie znalezc ten jezyk niemowląt bo chyba cos przegapilam hehehe

aga77 jak robisz kaszke na gesto czy nie i jak nauczyc mala zeby ja pila a nie zatykala buzi i uciekala - pozdrawiam....

www.martynka1.smyki.pl

miza z tego co wiem to dziewczyny mają normalne książki,ale ja mam to na kompie,jak mi się uda to dziś wieczorem wyślę Ci to na email,jeśli chcesz.

mmm nawet nie wiedziałam że jest taki program ale chyba go nie obejrzę dziś,to leci co tydzień ,tak ?

aga77 wymyśliłaś coś na prezent? wszystkiego naj z okazji rocznicy ( już długo ze sobą wytrzymaliście)
mylove26br.gif
.I planujecie coś na dziś ? mały idzie do teściów ? ;)

Ja dzis sie obrzeram :)jak super :) w autobusie to myslalam ze sie przewroce itd i do tego sie zepsul w polowie drogi :( ale pozniej w domciu juz sie lepiej czulam:) objadam sie chlebkiem Wasa :) mniam!!!! nie uwierzycie ale zjadlam juz 10 kromek!!!:):) dzis dzien rozpusty!! a co tam schudlam juz 3 kg to mi sie nalezy jeden dzien na tydzien!!:):):)

Witam Tatusia:) chyba majowe tak??

Mmm ja tez lubie ten program i z mezykiem nawet ogladamy :):)

Hej!!
Właśnie wróciłam z zakupów... byłam nawet dwa razy bo za pierwszym razem przy kasie okazało się że nie wzełam portfela no i musiałam się wracać :) ale dzisiaj jest cieplutko więc nie narzekam na dłuższy spacerek :)

karolinna tak, ten program jest co tydzień i właśnie ta pani "niania" jest autorką tej książki :) :)

Lilith ja niestety sama bo mój jest jeszcze wtedy w pracy, dobrze że odzyskałaś apetyt :)

aga wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

reklama
jednak zdążyłam obejrzeć ten program,normalnie się popłakałam przy porodzie tej laski :-[ i potem też jak mała była już w domku.I nagle bardzo zapragnęłam żeby był już listopad i mieć kruszynkę przy sobie.

Do góry